Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da kötü hava şartları nedeniyle engelliler 3 gün idari izinliler

alperen

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
KÖTÜ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE KAMU GÖREVLİSİ ÖZÜRLÜLERE 3 GÜN İZİN
28.01.2010 12:21:41
T.C.
ANKARA VALİLİĞİ​

Sayı : 2010/05 Tarih : 28/01/2010

BASIN DUYURUSU​
Başbakanlığın 2002/58 sayılı Genelgesi ile “Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil edilmesi halinde aynı bölgedeki kamu görevlisi özürlüler, ayrıca talimat ve talebe gerek kalmadan belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaktır.” denilmektedir. Okulların yarıyıl tatilinde olmaları nedeniyle öğrenciler ile ilgili herhangi bir karar alınmasına gerek olmadığı, ancak kamuda çalışan özürlülerin ağır hava koşullarından dolayı günlük mesailerine geliş gidişlerinde yaşanması muhtemel olumsuzluklar gözönüne alınarak 28-30 Ocak 2010 tarihlerinde 3 gün izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANKARA VALİLİĞİ
BASIN MERKEZİ

Kaynak: http://www.ankara.gov.tr/turkce/duyurular.aspx?idd=151

Teşekkürler Alperen nedense valilik hep geç kalıyor :)

valla öyle. geldik bakalımda 3 gün nasıl olacak bugün perşembe yarında cuma eee diğer tek günümüz kalıyor onuda pazartesimi kullanacağız :)

tşkler fatih gerci benyararlanmıyacam ama gec alınmıs karar bihafta versinler bence:)):

Sabah kalktığımda dışarı bir baktım aman allahım arabalı yada arabasız çıkmamın ihtimali yoktu. Eryaman Şehrin dışında olduğu için buzlamada yapılmamıştı ve otobüsler bile çalışmayınca insanlar ana yola kadar yürümeye başladılar. Hatta otobüsün biri evin önünde yolda kaldı.

Önce velilik sanralini aradım, bilgi yok dediler. Bende durumu ileteceğim bir yetkili var mı dedim. Basın Şubesibi arayın dediler, aradım birşey yapamıyacaklarını söylediler. Bakın dedim normal şartlarda okul tatil olunca zaten engellilerede tatil olyordu. Fakat okullar yarı yıl tatilindeler ve ben evden bile çıkamıyorum dedim. Anlıyorum sizi dediler ve siz işe gitmeyin amirler anlayışla karşılar dediler. Bende evet benim amirim olumlu karşılar ama binlerce engelli var dedim ve resmi olarak izinli sayılması gerekir dedim. Neyse son olarak konuyu ileteceğim başka bir makam varmı dedim ama yok dedi. Bende valiyi aradım ve özel kaleme durumu anlattım. Anlayışla karşıladılar ve valiye ileteceklerini söylediler. Ardından izinli sayıldığımızı öğrenince sizlerle paylaştım.

Umarım tüm engelli arakdaşlarımız bu günleri sıkıntısız atlatırlar. Ayrıca kenteki kaygan zeminleri düşündükçe fiziki sorunu olmayan insanlarada allah kolaylık versin.

Ankara Tren Gar bile tamamen mermer..

Sağlıklı ve mutlu kalın..

Siz kamuda çalışanlar tatilsiniz yüzünüz gülsün bakalım. Ya biz özel sektörde çalışanlar ne yapsın ?

henüz Ankara Valiliğinin resmi sitesinde açıklanmadı ama haber anadolu ajansı ve trtde var, Ankarada kamuda çalışan engelliler 4-5 Şubat 2010 tarihlerinde 2 gün idari izinli.

songulsevinc;
Buyuyunce sende tatıl yaparsın dıkkat ette düşme ayakkabının uzerıne çorap gıy bak ben çay dağıtmaya erken geldım bugun sıkayet edıyormuyum:) ewet haber dogru arkadaslar

ben bu tatil işinden birşey anlamadım.daha bu güne kadar kullandırmadılar bana yoksa doğuda olunca bu kanun yokmu.bunu tebliğ eden olmadı bu güne kadar bu izni nasıl kullanıcam? kurumda kabul etmiyorlar...!

Levent,konu başlığına ve Ankara valiliğinin basın duyurusuna bakarsan bunun Ankara için geçerli bir idari izin olduğunu görürsün.

Antalyada da bir gün tatil ilan edildi kamuda çalişan engelliler için

ufukalp kardeş sorumu anlatamadım galiba .sorum bu izini 25 yıldır kullanamayışım.dikkatli okursan orada sitem ve mağduriyetim vardı.sağlıklı yaşam dilerim bütün insanlara

Ya bunu ayrı baslıkta tartıssanız her seferınde basa gelıyor ve yınemı tatıl var dıye bakılıyor sayın moderatorum kılıtleyınız bu baslıgı bu duruma aıt bır baslık acın pls

Üst Alt