Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herhangi bir bilgi yok zeyyas dilersen yenimahalle halk eğitim merkezini bir ara. demetevler 3364486 numarası bu detaylı olarak bilgi verirler.
sonuçla ilgili buraya yazarsan diğer arkadaşlarda bilgi sahibi olabilirler.
Bilg.
arkadaşlar kurs açılmayan iller var kurslara katılan arkadaşlar ordan aldıkları fasikül vb kaynakları burda paylaşsalar katılamayan arkadaşlarda yararlansa
geçen gün özidayı aradım devlette çalışan memurlar bu sınava giremeyecekmiş.öyle dediler iyişallah doğrudur sizin duyduğunuz bişey varmı ocak sonu geldi nerdeyse hala başvurularla ilgili bişey yokk
Ankara Konur Sokaktaki Halkevleri Merkezini aradım, malesef arkadaşlar çalışanların ÖMSS Kursu hakkında en ufak bilgileri yok. Ne yazılı nede sözlü olarak kimseden böyle bir duyum almadıklarını söylediler. Konu hakkında gelişmelerden lütfen haberdar edelim birbirimizi arkadaşlar.
arkadaşlar halen ankara içinde yokmu açılan kurs...yarın aramayı düşünüorum halk eğitimi ama burdan varsa eger bilinen açık biyer yazarsanızr sevinirim...
Ankara Etimesgut’ta İlçe Halk Eğitim Merkezi ile teday tüm engelliler derneği tarafından ortaklaşa açılan, Özürlü Memur Seçme Sınavı’na (ÖMSS) Hazırlık Kursu’na engelli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Engelliler Sitesi Etimesgut'ta Özürlü Memur Seçme Sınavı