Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da Sincan-Kızılay hattına rampalı toplu taşıma aracları verilmiyor?

orhanbaba0470

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Ankarada sincan kızılay hattına asansörlü veya rampalı toplu tasıma aracları verilmiyor.sincanda buyuk bir engelli nufusu var ve bu tekerlekli sandalye ve akülü araba kullanan insanlar toplu tasıma araclarından faydalanamıyor sadece fatihde bulunan genclik merkezi ve istanbul yolu uzerinde eryamanda bulunan aile yasamın buyuksehir belediyesine ait olan asansorlu aracları randevulu sistem ile calışıyor ve bu k,mseyi tatmin etmiyor cunku sadece hastaneler için cagrılabilyor
burdann sayın melih gokçege sesleniyorum neyi bekliyor .....

Arkadaşlar, yerel seçimlerde sandıkta vermeyin şu melih gökçe'ğe oylarınızıda kurtulalım hep beraber şu adamdan. Fakat söylediklerim nafile yine gidiyor millet oylarını veriyor ondan sonra sızlanıyor.melih gökçekten bize fayda yok bunu öğrenin artık.

arkadaşlar ben istanbulda ikamet ediyorum ama Ankara'lıyım.belli aralıklarda Ankaraya geliyorum ama ben hiç bir asansörlü otobus görmedim ya da bana rastlamadı.istanbuldan belli hatlarla yeni model mercedes aabalarda mevcut gördüğüm kadarıyla...

Evet kurtulmamız lazım.
Bu seçimdede kurtulamazsak bu Melih Gökçekden eğer bir dahaki seçime oğlu gelir başımıza saltanata bakın ondan sonra.

Ankaranın heryerini bana sorun hiç biyerde asnsörler çlışmıyor bundan sonra kimsete oy yok artık

Üst Alt