Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'dan hasta bezi alımı güncel bilgi...

dostempati

Aktif Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
6
1- Hasta bezi için kağıt reçete uygulaması devam ediyor mu?
2- Kaç adet ve kaç aylık yazdırabiliyoruz, kurum kaç tl ödeme yapıyor?
3- Fatura ve diğer evrakları nereye teslim ediyoruz?
4- Faturaya bütün paketlerin barkodunu yazacak mıyız?
5- Faturanın üstüne ad soyad, tc kimlik nu, sut kodu(301220), barkod numarası, teslim aldım yazısı, bez adedi, kaşe, imza dışında farklı bir şey yazdırmalı mıyız?
6- Faturayı teslim etmede zaman sınırlaması var mı?

Ankara dan bez alımı yapan arkadaşlar cevap yazmanızı rica ediyorum. Herkese Allah yardım etsin...

Sayın Ayşe Ceren, 6 soruya 8 cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Empati dedikleri şey işte tam da sizin yaptığınız gibi bir şey olsa gerek.

1- Hasta bezi için rapor çıkaracaksınız, reçete yazdıracaksınız. 2 aylık 240 adet bez yazdırabilirsiniz. Sonra fatura kestiriyoruz.

Fatura önüne : ad soyad - tc kimlik nu - sut kodu - barkod nu - vergi nu – kaşe – imza - teslim ettim yazısı
Fatura arkasına : tc kimlik nu, ad soyad, telefon, imza, teslim aldım yazısı

2- Ankara Bahçelievler sgk ya evraklar teslim edilecek.
3- Ben medikalciden aldım, işlemleri hallettiler. Ankara Togragrupmedikalden, kapıya kadar getirdiler.
4- Paranız 45 gün içinde Ziraat Bankası na tc kimlik numaranıza yatıyor.
5- Ankara Bahçelievler sgk yı ararsanız bütün sorularınızı cevaplıyorlar. Tlf: 0312 298 3150

Adres : BAHÇELİEVLER 3.CAD.NO:33 PTT KARŞISI B-BLOK BAHÇELİEVLER/ANKARA (Bahçelievler sgk ya gitmek için beşevler metro durağında in.)

Üst Alt