Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anne baba vefat etti. İmzam olmadan diğer kardeşlerim malları satabilir mi? (Hukuk]

kayra99999

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar misal diyelim 3 tane evimiz var .Ana baba vefat ettiler . 3 kardeşiz abim ile ablam geldi dediler '' biz evleri satmak istiyoruz '' aralarında anlaşmışlar . Ben diyorumki evleri sattırmak istemiyorum her şey yerli yerinde kalsın . Bu durumda ne olur ablam abim evleri satabilirler mi ? ben imza filan atmadan ? eğer böyle bir durum var ise hakikaten açıkta kalacağım . bunlar kararlı arkadaşlar evleri satacaklar . satıştan gelen para ile de yeni bir ev alamam yetmez nasıl olacak bu iş resmen sokakta kalacağım

teşekkürler

satabilirler ortaklığın giderilmesi davası açabilirler 3. kişilerde satın alabilir

3 tane ev derken 3 binamı yoksa bir binada ki 3 dairemi yer hisselimi yoksa kat mülkiyetli yada ifrazlanmışmı ! ve öyle bir durumda varis oluyorsunuz eğer önceden ebeveynleriniz bir vasiyet belirtmemişse alehinize sizinde hakkınız vardır izinsiz işlem yapılamaz. Ama hukuksal işler çetrefillidir uzun sürer şerh koydurabilirsiniz iyi araştırın bir gayrimenkül avukatıyla görüşün diyeceğim ama en iyi yaptığı şey avukatların para yemektir

sputnik imzası önemli değil karşı taraf ya al ya sat davası acabilir varislerde anlaşma olmassa icra yoluyla satışa çıkar NOKTA

Üst Alt