Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem dul aylığını bana devredebilir mi?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
Annemin kendine ait ssk dan emekli maaşı var.Babamdan kalan ssk emekli maaşının bir kısmını o bir kısmını ben alıyorum.
Benim öğrenmek istediğim ise : Babamdan aldığı kısmı hak olarak bana devredebilir mi öyle bir uygulama var mı ?
Bankadan çekip elden bana vermesini değilde , onun hakkından vazgeçip hakkını bana devretmesinden bahsediyorum.

Anne bu hakkından feragat edip seni "anasız-babasız tek hak sahibi" durumuna getirebilir mi, bilmiyorum. Bence sigorta müdürlüğüne sor sen.

bende bir şey öğrenmek istiyorum..annem,babamın vefatından sonra emekli maaşını alıyor.allah korusun annemin vefat etmesi durumunda ben % 40 raporumla babamdan kalan emekli maaşını alabilme durumum nedir.ben çalışan biriyim.

Üst Alt