Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem evi kardeşime devrederse benim hiç bir hakkım kalmaz mı?

tkahveci86

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
annem kendi evinin tapusunu kardeşime devrederse benim hiç bi hakkım kalmıyo di mi

devretme derken eger bu islem noterden gerceklesirse vefati halinde bunu mahkeme ye basvurarak dava acarak itiraz etme hakkin olur ancak tapuda satis islemi olarak gerceklestiririrlerse buna yapacak birseyin kalmiyor gibi.....

dedigim gibi tapuda satis yaparak verirse zor olur.... şoyleki eger 60 yas ustuyse saglik raporu ( akli dengesi vs yerindemi diye) istiyorlar.
satis olursa zor . devretme hibe yada noterden vasiyet ile olursa itiraZ edebilme imkanin olur

benim aklıma ilk gelen satış oldu.. parasını verdim aldım der hiç bişey diyemezsin

Dersin... Buna muvazalı satış diyerek itiraz edebilirsiniz.

Hele ki kardeşinizin bu satışın bedelini ödeyecek geliri, kaynakları falan yoksa işi hepten yokuşa sürebilirsiniz.

kardeşimin parası olsa yeni ev alır sapık mı böyle bişey yapsın? bu arada annemler bikaç gün sonra kışın ortasında yazlığa gidiyo bi daha dönmeyebilirler diye düşünmüyorum değil

bipolarım ya adımız çıkmış ilerde atak geçirip parayı harcarım zannediyolar halbuki ben ilaçlarımı uslu uslu içiyorum ne atağı benim amacım oturmak için 1+1 almaktı

Üst Alt