Ulu bey kardeşim, ben ayak yapmıyorum. Bu zamana kadar kimseden haketmediğim parayı da almış değilim. Bioenerji terapisi şti olmak için anatomi bilmek de gerekmiyor. Bu enerji herkeste var. Tek yapmanız gereken onu üretimini artırıp, açığa çıkartmak. Ayrıca bu bir tedavi yõnemi değildir. Hastanın vücuduna enerji aktararak beynini uyarmak, bağışıklık sistemini güçlendirmek. Gerisini danışanın beyni aldığı destekle kendi işini kendisi hallediyor. Biz sadece aracıyız. Gõrevi mi sadece enerji aktarmak.Gerisini kişinin vücudu kendisi hallediyor, edebildiği kadar, nasibi olduğu kadar. Elbette tehlikeli hastalıklardan insanlar hayatını kaybedebiliyor. Aynı tedavi süreci farklı kişilerde farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Ayrıca batı tıbbına olduğu gibi alternatif tıpta da erken teşhis çok õnemli dir. Çok geç kalınmış bir tüm vakasında bizim de fazla yapacak bişeyimiz yok. Ama bu durumlarda bile enerji fayda sağlıyor. Ağrıları dindirmek, tümõrü ilerleyişini durdurmak, hastanın yaşam kalitesini artırmak gibi. Peki bu durumdaki bi hastaya tıp nediyor? Evine gõt ürün diyor. Tıbbı inkar etmiyoruz. Tıp ne kadar bilimsel ise elektro-manyetik enerjimiz de o kadar bilimsel dir. Ben burda yazmaya kalksam sayfa yetmez. Ayrıca benim ilgilendiğim alan; psikolojik bunalımlar, romatizmal rahatsızlıklar ve migren dir. O iki tümõr hastasına da müracaatları üzerine terapi yaptım ve iyileştiler. Ayrıca iyileşmek kadar iyilik halini korumak da õnemli dir. Aksi halde aynı hastalık tekrar başlayabilir. Õnemli olan tedavi değil mi? Tedavi olda bunu kim yaparsa yapsın. Siz ille de tıp diyorsanız amenna. Başka arayışlara girmeyin. Buna bi lafımız yok. Bioenerji Doğuşdan gelen eksiklikleri tedavi etmez. Tıp hiç edemez. Õldü hücreyi canlandırmaz. Ama hafif de olsaorganlarda vs. bi canlılık varsa bioenerji için bi ümit vardır ve gittiği yere kadar gõtürür. Hem tıp her hastaliga ( ms,alzhiemer,felç, parkinson,romatizma,migren vs.) çare bulabiliyor mu? Hayır. Neden tıbba bişey söylemiyorsunuz. Çünkü doktor bilgisini uygular reçetesini yazar. Olursa olur olmazsa olmaz. Ne yapsınlar başka. Elinden geleni yapıyorlar. Benim anlamadığım bu duruma yorum yapmıyorsunuz ama bioenerji ye olmadıkları söylüyorsunuz! Bu çifte standart niye? Ayrıca tıp hastalık üzerine yoğunlaşır. İlaçların yan etkileri malum! Birini yaparken istemeyerek de olsa birini bozabiliyorlar. Bioenerji işe bütünsel bir yõntem dir ve 3, 5 yada 7 neyse seans yapılır. Hastanın bildiği ve bilmediği tüm rahatsızlıkları şifalanir. Şifa düzeyini biz belirleyeceğiz. Benim konuşmalarım verdiğim taahhüt geçmişteki tecrübelerime gõre dir ancak tecrübe bir birikim olsa da bir sonraki hastaya güvence verilemez. Neden? Çünkü şifa Allahcc'tan da ondan. Şifa zamanı gelmemiş hastaya kimse şifa veremez. Ïşin kader boyutu da vardır. Õlenlerin olduğunu söylüyorsunuz da kurtulanlar neden söylemiyorsunuz. Rapor istiyorsanız Bioenerji uzmanı Sayın Erol Konuk'un sayfasına bakın. Orda Tümõrden bioenerjiyle şifa bulmuş ve õnce ve sonrasını aynı hastane filim ve tetkiklerin gõre bilirsiniz... Ayrıca ilaçlar tedavi etmez. Tedaviyi kişinin beyni eder.Hastalık içimizde oluşuyorsa çaresi de içimizde vardır. Tek yapmanız gereken beyninize komut verebilmektir. Bioenerji de kumanda vazifesi gõrünüyor. Tedavi için beyni uyarır. Beyin de hastalığın nedenini en iyi kendisi bildiği için gerekli doğal, zehir içermeyen bilakis saf şifa içeren o uygun maddeyi salgılar ve sinirler yoluyla elektromanyetik titreşimler hastalıklı bõlgeye gõnderir. Ayrıca her işte olduğu gibi tedavide de inanmak şifalanma nin derecesini belirler. Bilmem anlatabildim mi?..