Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin dedem üzerinden aldığı yetim maaşı durduruldu. Sebebini bilmiyoruz?

Berker51

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Annem Dedem'den Kalma Ölüm Aylığı Alıyor Yıllardır 02.25.2014 Maaş Çekimi Maaş Çekmeye Gittiğimde Yatmamıştı SGK Aradığımda Durduruldu Dendi Nedeni Bilinmiyor Sorunsuz Yıllarca Maaş Alan insanın maaşı durduruldu ve 02.26.2014 'de neden durdurulduğuyla ilgili rapor oluşturdular 48 saat sonuç belli olur dendi 2 gün sonra aradığımda dosyanız incelemeye alındı dendi neden durdurulduğuyla ilgili veya nezaman tekrar maaşı yatıcak bilgi yok bekleyin dedi bende evrak takibine baktım böyle bir sonuç çıktı ?

xJMZdB.png

Son düzenleme:
2 Maaş Alabilirmiyim ?

Annem Babasından 2009 Yılından beri Ölüm aylığı alıyor ve 2011 2012 yılları arasında büyükannemin ölüm aylığı için dava açıldı kağıt üstünde yaşıyor gözüküyor ölümü düşürülüp sgk başvursak maaşını alabilirmiyiz onunda ? annemin babasının maaşını 2 kişi alıyor biri annem diğeri dedemin karısı ama büyük annemin maaşını kimse almadı yıllardır bildiğim kadarıyla yurt dışında öldü ve ordan emekli ölümünü düşürüp başvursak dedemin maaşı kesilmez ve yurt dışındanda büyük annemin maaşını alabilirmiyim ?

Ben soruyu tam anlamadım. Babaanneniz babanızdan ölüm aylığı hak etti ama bugüne dek almadı. Anneniz babanızdan dolayı dul aylığı alıyor. Diyorsunuz ki, babaannenizin babanızdan dolayı hak ettiği aylığı anneniz alabilir mi. Doğru mu anladım?

Yoksa, babaannenizin kendi sigortalılığından dolayı annenize bağlanacak bir aylık mı var?

Bülent Abi bana yardımcı olursanız sevinirim.

Annem ölen eşinden(1992 ) ssk dan maaş alıyordu. Bir de ölen babasından(1993) anneannemin vefatından sonra(mayıs 2007) den sonra bağ-kur dan maaş almaya başladı.
annem eşinden aldığı maaş 620 tl babasından aldığı maaş 400tl.
Aralık 2014 e kadar ikisinden de maaş aldı.
Ocak ayında babasından aldığı maaş yatmadı. Ssk yı aradığımızda eşinden aldığı maaşın asgari üçreti geçtiğini söyleyerek iptal edeceklerini söyledi.
Şubat ayındada yersiz ödeme cezası tebliğ edildi.

Üst Alt