Size kısaca bir hikaye anlatacağım;
Askerde idim 9 tane şehid verdik, askerliğimin bitimine son 6 günü Beni acil olarak Erzincan asker hastanesine götürdüler. durum cok ciddi idi. Askeri tabib refakatci askerime sordu bunun nekadarı var askerliğinin bitmesine dedi. 6 günü var komutanım dedi. komutan İstirhat kağıdı verip ilaclarla birlikte gönderdi. askerliğini böyle bitirsin dedi. karakolda yatar oldum. terör sebebli ağır çöküntü olmuştu. Bir belge filan bişiler vermediler.
terhisi verip gönderdiler.
zaten benim ifade etme idrak etme o an yoktu zaten. hiçbirşeyi bilemeyecek halde idim.
askerden geldim ;
Sorunlar katlandı.
çalışamaz bir halde idim.
Hastane doktorum ; Sana rapor verelim gidip bir maaşa başvur dedi.
sosyal güvencemde yok haliyle , Gss yaptırdık 50 tl her ay oraya veriyoruz.
Benim Babam Maden kazası şehidi. yetim büyüdük
Anneme babadan dul maaş verdiler. bu miktarı tahmin edebilirsiniz.
Neyse maaş başvurusu için Kaymakamlık a gittik.
bana senin annenin maaşı var diye Zengin muamelesi yapıp ; Sen buna başvuramazsın dediler.
%80 ağır engelli çalışamaz asla ibareli belgesi oldugu halde.
ben sigara içiyorum daha doğrusu ucuz tütün sarıyorum.
Annemin hakkı olan parayla beni alakadar eden devlet mantıgını çözemedim.
gerci şuan bile cebimde pek harclıgım da olmadı yaaa... Karnım doysun yeter. ucu cuna ay sonunu annem getirsin yeter.
Ev kira , Anneme bişi olursa Ben sokaklarda mı sürtecem ? hiçbirşeyim yok gelir olarak.
Annem çalış diye baskı yapıyor yetiremeyip mecburiyetten.
Askerde idim 9 tane şehid verdik, askerliğimin bitimine son 6 günü Beni acil olarak Erzincan asker hastanesine götürdüler. durum cok ciddi idi. Askeri tabib refakatci askerime sordu bunun nekadarı var askerliğinin bitmesine dedi. 6 günü var komutanım dedi. komutan İstirhat kağıdı verip ilaclarla birlikte gönderdi. askerliğini böyle bitirsin dedi. karakolda yatar oldum. terör sebebli ağır çöküntü olmuştu. Bir belge filan bişiler vermediler.
terhisi verip gönderdiler.
zaten benim ifade etme idrak etme o an yoktu zaten. hiçbirşeyi bilemeyecek halde idim.
askerden geldim ;
Sorunlar katlandı.
çalışamaz bir halde idim.
Hastane doktorum ; Sana rapor verelim gidip bir maaşa başvur dedi.
sosyal güvencemde yok haliyle , Gss yaptırdık 50 tl her ay oraya veriyoruz.
Benim Babam Maden kazası şehidi. yetim büyüdük
Anneme babadan dul maaş verdiler. bu miktarı tahmin edebilirsiniz.
Neyse maaş başvurusu için Kaymakamlık a gittik.
bana senin annenin maaşı var diye Zengin muamelesi yapıp ; Sen buna başvuramazsın dediler.
%80 ağır engelli çalışamaz asla ibareli belgesi oldugu halde.
ben sigara içiyorum daha doğrusu ucuz tütün sarıyorum.
Annemin hakkı olan parayla beni alakadar eden devlet mantıgını çözemedim.
gerci şuan bile cebimde pek harclıgım da olmadı yaaa... Karnım doysun yeter. ucu cuna ay sonunu annem getirsin yeter.
Ev kira , Anneme bişi olursa Ben sokaklarda mı sürtecem ? hiçbirşeyim yok gelir olarak.
Annem çalış diye baskı yapıyor yetiremeyip mecburiyetten.