Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalya merkezdeki işitme engellilere zil uyarı sistemi yaptırdım, müthiş.
Tahmin ediyorum ki, zil çaldığında görsel ikaz veriyordur. Bu belli bir süre, çakar ya da döner lamba şeklinde olabilir.
Bu yöntem, TSE standartlarında, bina tahliyelerinde işitme engelliler için, yardımcı unsur olarak tanımlanmıştır. Yardımcı alarmlar sınıfındadır. Zil sesi yerine görsel temas için bu yöntemin kullanılması oldukça doğru ve akıllıcadır.
bu teknolojı bollugunda sahsen pek gereklı gormuyorum bır ısıtme engellı olarak bunu. bunun basıtce olanından bızde yaptırmıstık ev buyuk ve aydınlık olunca arkan donukken zorakı bellı oluyordu. benden baska sagırda yok evdeduyanlara rahatsızlık veren bısey. evde bıtek ben yasamıyorumkı.
kapı acma, kapıya gelenle konusma ısıde bız ısıtmeyenlerın ısı olamyıversın dımıyazaten ne etsemde yan cızsem derım kapı konusmalarından.ee ıs basa dusunce ceptel sagolsun. hemde ıstemedıgım ınsanları duyaz modunda tadında yenmıyo
shukufe sana yaptır diyen olmadı ki yalnız yaşayanlarda var.
Aynen öyle hozgul ışık sistemi zil bir yerde çalıyor gerekte yok yani, diğer soruya gelince elektrikçi yaptı telefone iletme sistemi falan yok. @hozgul
Evt zil bir yerde çalıyor ışık sistemi zil çalmayı bıraktıktan sonra bir süre daha yanıp sönüyor mavi kırmızı beyaz ışıklar bir haftadır kullanıyorum çok memnunum