Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anti sosyal bozukluğuna vasi kararı verir mi? [Hukuk]

mahsuni

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
anti sosyal bozkluguna vasi veririrmi savcı beni hastaneye gönderdi doktor anti sosyal bozklugu rapor verdi ne olur

benim 1 ay sonra mahkemem var vasi tayini kimseye vermek istemiyorum hakime dilekce yazdım beni tekrar uygun bir hastane ye gönderin diye dilekce verdim beni tekrar hastaneye gönderirmi bilen arkadaşlardan yardım lütfen neyapmam geregir

[FONT=Arial]Kanunen kısıtlama sebepler [/FONT]
[FONT=Arial]Akıl hastalığı veya akıl zayıflığı; burada her akıl hastalığı veya zayıflığı değil, belli şartlara tabi akıl hastalığı veya zayıflığı halinde kısıtlama gündeme gelir. Bunu kanun koyucu işlerini göremeyen veya korunması ve bakımı için kendisine sürekli yardım gereken ya da başkalarının güvenliğini tehlikeye sokan her ergin şeklinde ifade edilmiştir .
Bu rahatsızlık sebebiyle başkalarına zararın varsa güvenliklerini tehlikeye atıyorsan vasi ataması istenir mahkemece.[/FONT]

benim saldırganlıgım kimseye zararım yok ama ben hakime dilekce verdim beni uygun görürseniz tekrar hastaneye gönderin ded ben vasilik vermek istemiyorum dedim beni hastaneye sevk edermi

bugun vasilik icin annemle mahkemem vardı benim savurkanlık dokto r rapor vermiş ben nekadar urastımsa benim vasililigimi anneme verdi vasilik kararı kacyıl gecerli yıl bittimi beni tekrar hastaneye sevk edermi gerekceli karar gelmedi geldıginde temize gondersem olurmu ve benim hastaneden almış oldugum rapor bitermi beni aydılatırsanız sevinirim doktor benim savurkgan biri oldumu nerden bilcek 05379386582

be simdi neyapmam gerekiyor dava assam olurmu

mahkemem oldu vasiligimi anneme verdi savurganlık var diye tekrar dava acabilirmiyim

itiraz dilekcesi yazdırdım ve adliyeye temiz etmek istedim ama yazdırdıgım dilekce 5 gün sonra tekrar geldi neden anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim

verdigim itiraz dilekce kabul olmuş fakat vasi yi verdigim annem de oda dlekce verdiş bense savurganlık oldugunu doktorla anlasıyor annem bana daoktor kısıtlanmam için rapor verdi ben itiaz ettim sonuc nezaman gelir

kısıtlanmak istemiyorum temize gonderdim bozulur mu

savurganlık var diye doktor rapor verdi ama yargıtay bozdu şimdi mahkemem var yargıtayın karara uyarmı

doktorlar 100 150 rapor verdiler heyet kaç düşürür

Üst Alt