Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresanlar çok neşeli yapar mı?

Konular
30
Reaksiyonlar
36
Bu aralae asiri neseliyim cok heyecanliyim yerimde duramiyorum evden kacip arkadaslarimi goresim var baya düzeldi depresuonum ilaclar sayesinde

İçim icime sığmıyor tanrı gibi hissediyorum kendimi algılarım o kadar acildi ki

Herkesle neşemi paylasiyorum bir kac gündür

İngilizcemi ilerletmek istiyorum bari neseli zamanimi degerlendireyim

Bu soyledmis oldugunuz genelde bibolar rahatsızlığı olan kişilerde mevcut olur.coskulu ve neşeli halı.

Bence manik defresif dönemi geçiriyorsunuz.ilaclarla ilgisi yok efendim

mevsimsel geçişe bağlıdır belki

@dreamfail,

Evet bu mevsim gecislerinde ozellikle yaz gelmeye basladigi gibi bana bir umut doğuyor icim icime sigmiyor senelerdir yasiyorum bunu ve mani belirtileri yasamadim

Neyse önemli değil sizin için neşeli heyecanlı kıpır kıpır olmanızın size bir zararı olmadığı gibi faydası daha çoktur.icine kapanipda kötü kötü duygular yasamanizda çok daha iyi gelecektir size

Cinsel istegimde artis yok ve para harcamiyorum hocam sadece basit bir bese gibi geldi bana

topluluk önünde konuşmadan falan çekinceniz var mı peki veya toplu ortamda iken rahat bir şekilde kendinizi ifade edebiliyor musunuz bende titreme geliyor nedense kalabalık olunca heyecan ve titreme oluyor merak ettim kullandıgınız antidepresan bu duruma çözüm oluyor mu diye. @Schizollectual bir de kullandığınız antidepresan psikozu tetikleme durumunu oluşturdu mu hiç

Hastalık tanın ne bilmiyorum ama... Konu başlığını referans alıp ona göre yorum yapacağım..

Antidepresanlar direkt olarak serotonin hormonunu etkilediği için... Bu haliniz tedavimizin güzel gittiğine işarettir.

@Schizollectual,

Serotonin artı mutluluk 🙂

@republix,

Evet cekincem var hala topluluk önünde konusma yapmaktan ama kendimi ifade etme konusunda sorun yaşamıyorum sosyal fobiyi arkadasim sayesinde yendim baya psikozu tetikledi galiba en basta bende

Tranko Buskas mide ilacı değildir... bununda söyleyelim.

sadece olumlu düşündürüyor. birde bu mantıksız düşüncelerden kurtarıyor. kafanı olur olmaz düşünceler gelmiyor. ben fulsac kullanıyorum

Son düzenleme:
@Schizollectual,

sanırım o zaman sonrasında doz düşürerek veya daha farklı bir antidepresan verdiler o halde doktorum bana yazmaktan kaçınıyor da antidepresanı psikozdan dolayı diye düşünüyorum yazamıyor maalesef.

Bir bipolar olarak 2.5 senedir çeşitli antidepresanlar denedik ve venegis xr kullanıyorum. Günlük takmam gereken şeyler var mesela çok yememek ama takmıyorum 108.3 kilo oldum.

Oğuzhan selam
Bende yaklaşık 1 aya yakın Lustral kullanıyorum şimdilik öyle lay lay lom mutluluk halim yok. İlacın etkisi için henüz erken mi acaba 🤔

1 ay çok erken...en az 2.3 ay.

Rustral hafif bir ilac...sizin duruma göre yazılmıştır..her antidepresan kullanan lay lay lom olmazlar 😂

Yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevabı referans almayın...arkadaşın başka bir nedenlerden dolayı aşırı mutlu olma hali olmuş olabilir..araştırılmalı.

Antidepresanlar evet serotonin hormonu üzerinde çok etkisi var... Hormonun fazlası aşırı mutlu yapar az olması depresif yapar.. antidepresanlar serotonin hormonunu normalde tutmaya yardımcı olur.

Kontrollerine düzenli git... Fayda göremezsen ilaç değişimi ne giderebilir. @Dilhun,

Çöktüm gene mani değilmiş en azindan o iyi evden kaçar giderdim yoksa

Üst Alt