Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AntiOksidan'ın Hobileri ve Fobileri :)

Anti Oksidan

Aktif Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Hobilerim:

Klasik Gitarım ben herşeyimdi bir zamanlar. Ama artık elime alamıyorum. Francisco Tarrega, Isaac Albeniz, Andres Segovia ve (flamenkoda) Paco de Lucia favorilerimdir.

Karakalem resim yapmayı seviyorum . Bir çok resmime yakın çevrem el koyduğu için bundan sonra yapacaklarımı koruma altına almayı düşünüyorum. :)

Melankolik zamanlarımda şiir gibi bir şeyler karalarım. Bazı okuyanların hoşuna gidiyormuş, öyle dediler. :)

Web dizaynı yapmaktan da zevk alıyorum. Ama artık template'ler çıktı mertlik bozuldu. :)

Fobilerim:

40 yaşında olmama rağmen henüz örümcek fobimi yenemedim. Adına araknofobi diyorlar... :)

hobilerim pc internet kitap okumak sinema tek bir fobim var oda fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

FOBİLER YAŞ VE CİNSİYET TANIMIYORKİ SHUKUFE HANIM.. :)

Anti Oksidan' Alıntı:
Web dizaynı yapmaktan da zevk alıyorum. Ama artık template'ler çıktı mertlik bozuldu. :)

Bakıyorumda aramızda Gizli Grafikerlerde var :lol: :lol:

Grafiker' Alıntı:
Anti Oksidan' Alıntı:

Bakıyorumda aramızda Gizli Grafikerlerde var :lol: :lol:

eminim senin kadar olamam Grafiker... amatörce bir uğraş benimkisi.. uğraşmak hoşuma gidiyor ama senin kadar yaratıcı değilim bu konuda... yaratıcı olmak için özgür düşünmek lazım, ben de onu beceremiyorum... :lol: :lol:

Antioksidan karakalem çalışmalarını çok merak ettim,bir iki tanecik olsun bizlerle paylaşman mümkün mü?Aslında birebir görebilmek isterdim ama sanırım İstanbul'dasın,resimlerini çektiklerin var mı?
Not : Ben resim konusunda çooook yeteneksizim,Cin Ali bile çizemem ama çok severim resmi,lisansım sanat tarihi o nedenle fena da değildir resim bilgim

emelklc79' Alıntı:
Antioksidan karakalem çalışmalarını çok merak ettim,bir iki tanecik olsun bizlerle paylaşman mümkün mü?Aslında birebir görebilmek isterdim ama sanırım İstanbul'dasın,resimlerini çektiklerin var mı?
Not : Ben resim konusunda çooook yeteneksizim,Cin Ali bile çizemem ama çok severim resmi,lisansım sanat tarihi o nedenle fena da değildir resim bilgim

malesef şu anda ne fotoğrafları, ne de kendileri var emelklc79.... umarım bir gün çizip paylaşırım sizlerle... bu arada yener_01'in çizgisi de muhteşemdir.. fotoğraf - resim (güzel sanatlar) başlığından izleyebilirsiniz..

ne kadar cok hobınız ugraslarınız var antı eger tam duysaydınız emınımkı bu kadar fazla ılgı alanınız olamazdı faal ıs hayatıyla beraber
ınsan sanata kendınıkaptırdımı muzık eksıklıgı duymaz degılmı o kadar sevsenızde

beeen nasıl korkarım fareden orumcekten bıde parklarda cıkıveren kurbagadan

bunlara karşıda fobim varda köpekle yılan ayrı korku benim için :? :?

UTOPYA' Alıntı:
shukufe' Alıntı:
orumcekten fareden kadinlar korkar zannederdim

Örümcekler ödümü kopartır... :?

örümcekler o kadar korkutmazda,hamamböcekleri benimde fena halde ödümü kopartır ve iğrenirim :twisted: aslında geniş kategori fare ve yılanı da ekliyim... :cry:

Hobilerin de fobilerin de çok süper anti :wink: :D

Bir ara benim de Santana marka Klasik gitarım vardı..Çok uğraştım öğreneyim diye..
Ama uzun parmaklı olmanın avantaj olduğu bir durumda küçük ellere sahip olmak işimi zorlaştırdı..Derslerde girince araya gitar merakı olan bir arkadaşa satmıştım..O yüzden hep içimde uktedir gitar çalmak..Çalanlara da hayranlıkla bakarım ..

fobilerim bütün böceklerden,karanlıktan.
hobim bi ara puzzle yapmaktan çok hoşlanıyordum.
şimdi hiç hobim yok :cry:

HEPSİDE SANA HİTAP EDİYOR DİMİ UMUDUNCUK :D

FOBİLERİM

YA BEN BU DÜNYADA HERŞEYDEN KORKARIM MESELA YILAN YALAN KENE ÖRÜMCEK FARE GÖKGÜRÜLTÜSÜ DEPREM NASIL YAŞIYORUM BİLEMİYORUM ÇOK KORKAĞIM

aaaaaaaaaaaa çok ayıp abicim kız hayvanlara bişi yapmazsanız asla onlar size bişi yapmazlar ve onları ürkütmediğiniz,canını acıtmadığınız sürece,bakın herkes yılandan tırsar size bi olay anlatayım,ananem köyde benim catıya yılan yavrulamış hemde bir sürü,anne yılan yokken ananem onları bi torbaya doldurup başaka yere koymuş,yılan geri döndüğünde,yavrularını görememiş,bu arada ananemin yılanları aldığını gören biri demiş yapma günahtır geri yerine koy demiş,başına bela gelir demiş,onlar bahçe yılanı büyünce giderler demiş,ananem geri yılan yavrularını yerine koymuş,sonra mutfaga inip bakmış ki yoğurt helkeği yerde,meğerse yılan yavrularını göremeyince içine zehirini akıtmış yoğurdun,ama yavrularını bulunca helkeği devirmiş yemesinler die.... hayvan diyip geçmeyin lütfen...

ben hiç yılan görmedim örümcekte görmedim fare bir iki kez gördüm işte..ama korkarım karşılaşsam yılandanda akreptende..vs.vs

tırtıldan bile korkarım ben :oops: birde hamam böceğinden çok korkarım :shock:

:lol: :lol: :lol:
ANTİ ABİ HOBİLERİNE BENİM GÖRDÜĞÜM KADARI BİRDE BEN EKLİM SENİN HOBİN OLAN BİR ŞEYİ FOTOĞRAF ÇEKMEK :lol:

BİRDE ÖRÜMCEK FOBİNE KARŞI EVİNE SEN BİR DEVE KUŞU YUMURTASI AL KOKUSUNA ÖRÜMCEK GELMEZ..SENDE KURTULMUŞ OLURSUN :lol:

Üst Alt