Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotiklerle gelen 'duygusal küntlük' ile nasıl başa çıkıyorsunuz?

dermansiz

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
24
Selamlar,

İlaç kullanmaya başladığımdan beri tamamen iyiyim ama kendimi bir robot gibi hissediyorum. Ne tam üzülüyorum ne tam seviniyorum. Ne de eskisi gibi oyunlardan keyif alıyorum.
Birisi ile konuşurken susmak huzur veriyor konuşmaya çalışmayı denemek istemiyorum zorluyorum fakat içsel bi sıkıntı basıyor bu sefer de

sizde de bu tarz durumlar var mı

Duygusal küntlük: yüz ifadeleri, ses tonu ve fiziksel hareketler yoluyla duyguları ifade etme yeteneğinin azalmasıdır

Evet bende de var. Kullandığımız ilaçların yan etkisi. Ben artık hayatı bu akışa bıraktım. Eskiden çok kafama takardım ama şimdi anladım ki ben asosyal değilim, tercihim böyle

Olanzapin nasıl heykel vibe'ı veriyorsa aripiprazol elektro gitar vibe'ı veriyor (davul demedim)

Üst Alt