Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF Sınavında Okuyucu-İşaretleyici Talep Edenler İçin Duyuru

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
172
2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Çevrimiçi (online) Ara Sınavlarına katılıma ilişkin açıklama:

[FONT=Ubuntu]Açıköğretim Sisteminde Dezavantajlı ve Engelli Öğrenci grubunda kayıtlı olan ve sınav engel durumunda “okuyucu-işaretleyici gözetmen yardımı’’ talebinde bulunmuş öğrencilerimiz, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Çevrimiçi (online) Ara Sınavlarına refakatçi eşliğinde evinde ya da bulunduğu ilde yer alan Açıköğretim Bürolarında girebilecektir. Bu durumda olan öğrencilerimiz talep etmeleri halinde, [/FONT]engelsizaof.anadolu.edu.tr[FONT=Ubuntu] adresinde yayımlanacak form üzerinden [/FONT]2-3-4 Aralık 2020[FONT=Ubuntu] tarihlerinde başvurmaları gerekmektedir.[/FONT][FONT=Ubuntu]Sınava ilişkin talepte bulunan öğrenciler, AÖSDESTEK İletişim ve Çözüm Masası tarafından randevu oluşturulmak üzere aranacaktır.[/FONT][FONT=Ubuntu]*COVID-19 Pandemisi önlemleri çerçevesinde, randevu oluşturacak öğrencilerimizin ülke genelinde alınabilecek ilave kısıtlamalar/önlemler doğrultusunda randevu verilmiş olsa da sınavlarına kendi imkanları ile katılmak için hazır bulunması önerilmektedir.[/FONT][FONT=Ubuntu]*2020-2021 Öğretim Yılı Güz dönemi Çevrimiçi (online) olarak yapılacak olan Ara Sınavlara refakatçi eşliğinde ya da AÖF bürosunda katılacak öğrencilerin HES kodu bulunmalıdır.[/FONT]

https://www.anadolu.edu.tr/acikogre...evrimici-online-ara-sinav-duyurusu-1606831814

Üst Alt