Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba alırsam engelli maşım kesilir mi?

Eren5863

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
14
Merhaba arkadaşlar 900bin tl ye ötvsiz araç alırsam engelli maşım ve diğer haklarım kesilirmi toyota corolla 1.8 hdbirt tam bilmiyom ne kadara düşüyor evde sadece çalışan benim asgari ücretliyim 5 kişiyiz

Engelli maaşı alıp nasıl çalışıyorsun hemşerim ? Biraz şaşırdım

@deasn12,
Bu haklar Hollanda’da yok ben dönsem mi Türkiye’ye

Torpille memur olan ! Haksız yere engelli maaşı alan ! Parası ile beni satın alır benden para dilenen ! Sömürücü hak yiyen insanlarla bekle ki ülkem kalkınsın offff

Çalışıp hem engelli aylığı alıyorsan valla helal olsun.. arabadan sonra Allah sana ev almayı da nasip etsin.

Belki ailede engelli maaşı alan vardır oda olabilir !

Başıma geldiği için biliyorum.direkt kesiliyor.konulan limitler faso fiso.yasada var uygulamada yok maalesef.ya araç ya maaş.

Eğer engelli maaşı alan kişide dahil olsa gelir sınırı aşılmıyorsa engelli kişi çalışsa dahi engelli maaşı kesilmez dikkat ettiyseniz 5 kişilik ailede tek çalışan o ve geliri 5 kişiye bölünüyor asgari ücret alıyor yani hakkı olan bişi bu torpil yok

Eskiden nasıldı bilmiyorum ama şu an öyle

Benim bildiğim şöyle araç fiyatının 120 de 1 i aylık gelire dahil ediliyor. Ve kişi başı gelir durumuna bakılıyor. Engelli maaşını tam bilmediğim için net cevabı veremesem de

900/120=7.5+17+Engelli maaşı toplanacak ve 5e bölünecek. Çıkan sonucun asgari ücrete göre oranı 1/3 altında kalıyorsa kesilmiyor.

Üst Alt