Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 900bin tl ye ötvsiz araç alırsam engelli maşım ve diğer haklarım kesilirmi toyota corolla 1.8 hdbirt tam bilmiyom ne kadara düşüyor evde sadece çalışan benim asgari ücretliyim 5 kişiyiz
@deasn12,
Bu haklar Hollanda’da yok ben dönsem mi Türkiye’ye
Torpille memur olan ! Haksız yere engelli maaşı alan ! Parası ile beni satın alır benden para dilenen ! Sömürücü hak yiyen insanlarla bekle ki ülkem kalkınsın offff
Eğer engelli maaşı alan kişide dahil olsa gelir sınırı aşılmıyorsa engelli kişi çalışsa dahi engelli maaşı kesilmez dikkat ettiyseniz 5 kişilik ailede tek çalışan o ve geliri 5 kişiye bölünüyor asgari ücret alıyor yani hakkı olan bişi bu torpil yok
Benim bildiğim şöyle araç fiyatının 120 de 1 i aylık gelire dahil ediliyor. Ve kişi başı gelir durumuna bakılıyor. Engelli maaşını tam bilmediğim için net cevabı veremesem de
900/120=7.5+17+Engelli maaşı toplanacak ve 5e bölünecek. Çıkan sonucun asgari ücrete göre oranı 1/3 altında kalıyorsa kesilmiyor.