Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alırken ÖTV'den tamamen mi muaf oluyoruz yoksa indirim mi alabiliyoruz?

ejder126

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bildiğim kadarıyla ortopedik engellilerde oran bakılmazsın araç alımına uygun ibare eklendiği sürece araç alınabilir ''tertibatli veya otamatik gibi'' ama kimileri ötv'den tamamen muaf olursun diyor kimileri indirimli bilginiz var mı

@ejder126,

ÇOK KARIŞIK İŞLER BENİMDE % 40 RAPORUM VAR,ORAN DÜŞERSE EMEKLİLİK TEHLİKEYE GİRER DİYENLER VAR B EHLİYETİM VAR KARARSIZ KALDIM EHLİYETİ DEĞİŞTİRİP ÖTV Lİ ARAÇ ALMAK İÇİN

Bende sol el bilek donduruldu engelli ehliyeti aldım sadece otamatik vites ve topuz yazmış doktor ama bugün bayi başka bir kod daha olamsi lazim diyor maliyeye takilirsin diyir benim ehliyet kodları 104 47 78 102 40.11 10.02 ama 35.03 kod ekletmen lazım diyor ilk başta böle bişe demiyorlar di başka bayiler tekrar sıfırdan mi basliycam ekletmek için tsk

@ejder126,
merhaba sağlık raporunuzda tertibatlı araç gereklidir diye yazarsa olur ve aracını ÖTV si ne kadar ise hepsi düşer kardeşim

Üst Alt