Arkadaşlar 2012 sürekli ibaresi olan otomatik vites araç kullanır ibaresi raporumla ehliyet sahibiyim kod ekletmek için başvurdum beni hastaneye sevk ettiler ve malum doktor kibiri, engelli olduğu için ya üç kağıtçı veya bunun ne işi var hayat sahnesinde yaklaşşımıyla sürücü olamaz raporu verdiler. Bu nasıl bir yaklaşım 12 yıldır 200.000 km üzerinde yol yapan, tek bir kazası olmayan, sürekli raporu olan bir kişiye bu raporu nasıl veriyorlar. Benim suçum mu ? 2012de barkod olmaması veye e-devlet olmaması kod konusunun olmaması. Sürekli olan bir rapor nasıl yok hükmünde davranılır, bir tane doktor bile o raporu eline alıp dahi okumadı bir tanesi dahi ve inananın hortlak görmüş veya ne idüğü belirsiz bir varlık biçiminden yaklaşımları, ne yani engellimiz varsa bu bizim insan olmadığımız yaşayamayacağımız anlamına mı geliyor kamuda uzman olarak görev yapmaktayım 15 yıldır engellerimin hayattın da insanlar sorun çıkarsa bir Allah'ın kulu şikayetçi olmaz mı soruyorum bir trafik polisi veya başka bir görevli demez mi onuda geçtim 12 yıldır aracıma binen bir insan çekinmez mi bir gün bile böyle bir şey olmadı tabi bunun doktor efendiler tıp açısından bakıyor. Sordum onlara Yüksek tansiyon hasatlarının her an trafikte tansiyon yükselmesi ihtimaliyle trafiği tehlikeye sokma ihtimali nedeniyle ehliyet vermiyor musunuz cevap yok tabi.
Sorun gayet net sürekli bir rapor nasıl yok sayılır ve bu raporla verilen hak nasıl yok edilir ?