Arkadaslar Merhaba, özel tertibatlı araç kullanıcılarına bir kac sorum olacak. Bazı tertibatlar bizce gerekmese de vergi dairesi tarafından şart koşuluyor. Bende gecen gunlerde bir arac aldım ve tertibat takıldı. ( direksiyon topuzu, sola alınmış silecek kolu ve sola alınmış vites tertibatı ve sola alınmış gaz pedalı)
Allah'a şükür vitesi,direksiyonu ve el frenini kontrol edecek gücüm var. ( sağ elimde güc kaybı ve sağ ayagımda hissizlik yani ayak parmaklarımı oynatamıyorum)
Ben acıkcası bu tertibatları söktüm (GAZ PEDALI HARİÇ) gaz pedalı katlanabildiği için söktürmedim.
Sormak istediğim soru şunlar;
-Aramızda özel tertibatı sökenler var mı?
- herhangi bir problem yaşadınız mı? Ceza vs.
- Allah korusun kaza durumunda sigorta yada kasko bunu önünüze gerekce olarak sunabilir mi? Sunar mı?
Allah'a şükür vitesi,direksiyonu ve el frenini kontrol edecek gücüm var. ( sağ elimde güc kaybı ve sağ ayagımda hissizlik yani ayak parmaklarımı oynatamıyorum)
Ben acıkcası bu tertibatları söktüm (GAZ PEDALI HARİÇ) gaz pedalı katlanabildiği için söktürmedim.
Sormak istediğim soru şunlar;
-Aramızda özel tertibatı sökenler var mı?
- herhangi bir problem yaşadınız mı? Ceza vs.
- Allah korusun kaza durumunda sigorta yada kasko bunu önünüze gerekce olarak sunabilir mi? Sunar mı?