Pazartesi günü engellilere tanınan 3 günlük kar tatilinden faydalanmak üzere eve gittim, ve soğuktan olacakki biraz burun akıntım vardı biryerde sarımsağın iyi geldiğini okumuştum ve bu 3 günlük kar tatilini evde geçirmeye niyetim yoktu o yüzden 2 diş sarımsağı yuttum üzerine bir adet grip için kullanılan Aferin adlı ilaç ve bir adet asprin forte ve yine bir adet bebe asprini (bir arkadaşım vermişti kalp krizini önler falan diye cebimde duruyodu öylece onuda attım ağzıma ) hepsini birden yuttum. ardından o gece müthiş karın ağrıları başladı, sabahı zor ettim, hastanede beklemeyi sevmediğimden öğleden sonra acil e gittim bir iğne yaptılar ve ilaç dahi yazmadılar, asprin in gençlere zarar olduunu falan söylediler, bir de bebe asprini ile karıştırmamın da sebep olmuş olabileceğini. sonra eve geldim. 7-8 saat hiç ağrım olmadı, ondan sonra tekrar başladı ve dün geceyi yine berbat geçirdim, şimdi hastaneye gitsem yine bir iğne yapıp yollayacaklar.
Sizlere sorum benzer bir rahatsızlığı olan oldumu hiç ilaçlardan dolayı, özellikle miğdemin üst tarafı ağrıyor ve yine midemin tam ortasında sanki saatlerce yemek yemeyince oluşan açlık tipi bir ağrı var. Görüşü olan lütfen paylaşabilirmi, bana ilaç ismi verebilecek olan olursa işyeri hekimime hemen yazdırabilirim. Saygılarımla.
Sizlere sorum benzer bir rahatsızlığı olan oldumu hiç ilaçlardan dolayı, özellikle miğdemin üst tarafı ağrıyor ve yine midemin tam ortasında sanki saatlerce yemek yemeyince oluşan açlık tipi bir ağrı var. Görüşü olan lütfen paylaşabilirmi, bana ilaç ismi verebilecek olan olursa işyeri hekimime hemen yazdırabilirim. Saygılarımla.