Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlar artık harmoni protez yarı fiyatına

lllVlllurat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
türkiyede aktif vakum sistemi yapıldı artık otto bocktan 8 bin euro gibi bi fiyata yapılıyordu yerli vakum sistemi yapıldı ve aynı sonucu veriyor tek farkı ucuz olması yine karbon ayak ve cift silikon ve cift dizlikli yani bide yedekli olmasına ramen daha da ucuz.4. 500 euro

hangi firma yapıyor yada kullanıp memnun olan varmı?

ben 3 aydır kullanıyorum müthiş bi puretez ve gercekten yeri hissediyorsunuz.karbon ayak müthiş bi yüreme arzusu veriyor sıkılmadan korkmadan rahatca yürüyorsunuz.bunu yaşamak gerek.ankarada bi firma var bu ürünü yerli olarak yapmış ve orjinalinden fazlası var dahada hafif ben ist de şişlide yaptırdım.ilk önce orjinali taktılar daha sonra kendi yaptıklarınla değiştirdiler tek fark orjinal 10 yada 15 adımda vakum yapıyor.ama yerlisi 3 adım sonra tamamen vakumluyor.buda ilk bacağı takınca basmaktaki zorluğu yok ediyor güvenle ve keyifle basıyorsunuz asla da vurmuyor tahminime göre bir cok firma yapıyor ben şişli de öz hayat ortopedi de yaptırdım tavsiye ederim.maddiği durumu olanlara tavsiyem hayata bakış değişiyor.

Murat;

Sayın Kardeşim,

Yerli bir üretimden bahsetmişsiniz güzel ,üretmek en kutsal değerlerin başında gelir..

Fakat püretez dediğiniz ve kıyaslama yaptığınız marka söz konusu olunca inandırıcı gelmedi!

Bir mercedes bir audi ile olmayan bir üretimi kıyas yapmak nasıl bir mantıktır?

Bu ülkede bir engelliye para kazanmadan bir üretimden bahsediyorsunuz ve idda ediyorsunuz!!!(Çok komik bir idda..Bırakın mekanik parça üretmeyi adamlar daha kaldırımları düzenden aciz! Siz kalkmış daha ucuza daha iyisini hayır için üretmekten bahsediyhorsunuz...?)

Otto Bock dediğiniz tescilli bir marka fiyatları da pek uçuk değil?(Vergi lerle dışardaki fiyatı burada 2 katına çıkıyor.)

O dediğiniz paraya yurt dışına çıkıp OTTO Bock almasını bütün protezdaşlarıma tavsiye ederim!

100 m kaç sn de koşuyorsunuz?

ilk önce bu ülkeyle gurur duyuyoruz. ve herşey alman ekoli değildir.dünyada bir cok otomobil markasıda var örneğin ferrari. senin yazdığın alman markalarından. dahada iyi italya.bunu tüm dünya ülkeleri yapabiliyor yaklaşımın bence cok kaba.burda insanlara faydası olan ve yararlı birşeyden bahsediyoruz.ve bu yapılmış uygulanıyor en yakın bi firmaya git ve gör dene bence sonra markaları ülkeleri cekiştir. arkadaşlar bu nu bi araştırın.artık yerli okadar iyi protez parcaları var bunlar zaten siyansi makinalarda üretiliyor.dünyadada aynı burdada aynı. bizler türküz ve türk firmalarını desteklemeliyiz.

Bu araba gibi denenmiyor.Paranı alırlar sana malı verirler elinde patlarsa görürsün sen...
Unuttun galiba tofaş ları renault ları..
Aynı fiyata adam mercedese binerken neden çakma dayatma ?
Milliyetçilik dosdoğru olunursa güzel..
Dandik çakma mal üretip bide ülkeye mal etmek adiliktir.Ülkenin prestijini zedelemektir.
Sen şimdi ülkeni sevdiğini idda ediyorsun ama püretez le ilgili hiç bir link vermemişsin.Sen kimi kandırıyorsun!
Bedava verirsen dener insanlar..Ama insanların ucuz mala para verecek kadar zengin olduklarını sanmıyorum!
Bir Otto Bock un videosu mevcut iken sizde bir video koyun da biz de övünelim yerli malımızla!
Sabırsızlıkla bekliyorum yerli üretim yürüyen arkadaşımızı....video sunu veya foto sunu...
Biz yabancı üretim sevdalısı değiliz ama görünen köyde kılavuz istemez.

izle de gör göz varsa...

anladığım kadarıyla sen ismindende belli ottobock firmasının yetkilisisin insanlara boş değil dolu bahsediyorum ben kullanıyorum sen de git herangi bi firmaya ben kullanmak istiyorum de ve sana her ikisinide denetsin ler bunu denemesi bedava ben görüştüm. ve bizim icin hic bir ücret önemli değil denersin mem nunsan alırsın farkıda cekinmeden görür yaşarsin bunu sana hic bi yabancı şirket yapmıyor.yıllarcada yapmadılar.hep kazıklandık ve bu kardeşim daha ne istiyorsun dediler ben bunu yaşayan bir sürü arkadaşımı tanıyorum şimdi sen firmana söylede sana yada herkeze bedava denemelik yapıp ikisinin arasındaki farkı kanıtlasın ben senin savunduğundan daha cok savuncam sevgili arkadaşım bikere senin ismin bile yandaş reklam kokuyor senden başka da kim se polomik olmuyor sana ne hayrola ne zararın var insanların 3 yıl garantili ucuza deniyerek her iki markayıda almalarına ne engel oluyorsun zoruna mı gidiyor sayın reklam kokan arkadaşım hayrollllaaaaaaaa????? sananne.ben piyasada olanı yazıyorum denemeside ücretsiz istiyen gider firmasına bahseder ve yetkililer gelip her ikisinide aynı anda denetiyor.sende secim yap sanane görür istiyen otto bock yada yerlisini tercihh eder.

Dediği firmalar engelli firması hesapta engelli kapıdan içeri girmekte zorlanıyor daha ne bi rampa ne bize uygun kapı?Bu mu sizin anlayışınız?Bu mu sizin gözleminiz ALLAH o gözleri size niye vermiş o kadar ama kardeşim var onlara vereydide size vermeyeydi! töbe töbe...
Kanıt bekıliyoz! Yürüyen koşan yerli püretez kanıtı? Size iftira davası açarım işkembeden sallamayın?
Keşke devletim ödesede bende Diğer ülke vatandaşları gibi rahatça yürüsem...
İftira atıp duruyorsun hala kanıtının göremedik..
O malı denemek için satın almak lazım! 5000 euro vericek insanlar öylemi? İnsanlar ürettikleri şeyi reklamsız mı pazarlar? Videoları izlemedin mi?
Bide robot parçalar var.Paran varsa merdiven bile çıkıyorsun normal uzuv gibi...

Sen bana kalkmış daha kullandığın malın markasını bilmiyon yerli bir üretimden bahsediyon sen daha ne kullandığını bile bilmiyon!

Üst Alt