Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlar interneten nasıl telefonla konuşma yapabiliriz

lara belen

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben inteneten nası telefonla konuşma yapabiliyi bana anlatırsanız sevinirim lütfen biliyorsanız anlatırmısınız bana nasıl olduğunu

yok laranın dediğini bende duymuştum hatta beni arayan oldu o şekilde ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum..

arkadaşım benim dediğimde knt olayı yok.ücretsiz.net üzerinden.

skyp kullanın ücretsiz sanırım.bir arkadaşım o programı öenrmişti ama ben kullanmadığım için nasıl işlediğini bilmiyorum..

Skyp msn gibi birşey ya.bu bayagı tel.gibi.numaryı çeviriyorsunuz net üzerinden arama yapılıyor ama.

bu teknik pek tutulmadıgından kullanılmıyor.yani net üzerinden tel ile arama yapmak.skypda çoook eskiden kullanılıyormuş.yani msn,nin atası..:)

öğreneceğim:)peki laranın bahsettiği hangi programdır burcu

onu dur bir telekomcu arkadaş var sorayım bilgi alıp cvp yazayım.arıyorum..:)

internetten statik ıp aleti varmış onu alınıyormuş.modemi falan varmış.bağlantı yapılıyormuş.genelde internet cafelere ve iş yerlerine uygulanan bir şeymiş.birden fazla kablosu varmış görüşmek için.uzun iş anlıyacagın..

ya arkadaşlar çoknu zor yani inteneten görüşmek biraz bakarmısınız lütfen ne olur ya bekliyorum cevapınızı ben baktım olmadı

benim telefonum yok evide bırakmazlar bir arkadaşımı arıcaktım erkek arkadaşımı

yok yabancı yazar bazıları ya zormu yapılan şey bu nasıl olur ki başka

nasıl yapabiliyim

olmuyor yaaaaaaaaaa beceremedim

kamaram yok ya seste yok yaaaa

evlenceğim kişile konuşucam ben

eeeeeeeeeeeee ne oldu kızdınızmı bana

biliyormusunuz arkadaşlarım çok zor ama ben dedavide olucam konuşamıyorum sesimi durmak istiyor

şimdi avustulıyada o

zor çok zor be arkadaşlar

gelicek gelmesine de işleri çok tanışıcağızda evlenmek için isticek yani

e ne oldu ki sevnmişin dedavi olmama olucamda yurt dışında olucakmışım

ya konuşam iyi olurdu 3 ay kalıcakmış avustulıyada

evet ya öyle çok zenginim diyor

arkadaşlarım inşalah iyi olur dua edin olurmu

Sabit hatlar da nisan ayı boyunca akşam 7'den sabah 7'ye kadar 3000dk. bedava...

ama sende laracıgım çok negatifsin nasıl yardımcı olunacakki o zaman...

Sabit hatlar da nisan ayı boyunca akşam 7'den sabah 7'ye kadar 3000dk. bedava...

ayrıca o sadece şehir içi ve şehirler arası bu arkadaş uluslar arası hatta kıtalar arası konuşacak kaldı ki interneten konuşacak

bence en iyisi msn + bir cam çokta pahahı değil artık kameralar hem gör hem görün aman dikkat et dolandırıcı olmasın diye uyarmadanda geçemem çok gördük böyle kandırma olaylarını

Saliha bu arkadaşlık int üzerindense pek umutlanma derim
ikincisi mikrofon şart ve hoparlörde .
konuşmaya gelince en kaliteli ses ve görüntü skpy üzerinden yapabilirsin kullanımı çok kolay ve ücretsiz ama karşı taraftada pc ve net olması gerekli
son bölümü bende çok merak ediyorum normal ev telefonunu pcmize bağlamamız mümkünmüdür mümkünse nasıl olacak ..

yok boşver gerek yok üzür dillerim 3 ay açmıcakmış beli olmazmış zaten

bendee oyle bısey duydum hatta telefonlar var netten konusuyosun telefonun ozellıgı olabılır bu tecnosoda oyle telefon var sanırım

Üst Alt