TEK AMAÇ YAŞAMAK OLMALI...
Ondokuz yaşıma kadar bende aynı duygular içindeydim.Artık benim içi hayat bitmişti geleceği göremiyordum hiç umudum yoktu...ömür boyu dialize bağlanacaktım,bedensel engelliydim,körkütük sağırdım.
Ve birgün ortada gözle görünen bir neden yokken,kendime sordum ne yapıyorsun sen?İçimden bir ses ne yaptığımı bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum diye cevap verdi.Yapacağım birşeyler olmadığını kendime itiraf etmek beni dehşete düşürdü.Sonra hayatta bir amaç olmadan da yaşanabileceğini düşündüm, tek amacım yaşamak olmalıydı .En sonunda yalnızca yaşamaklada çok iyi bir iş yapmış olacağımı anladım.O günden bu yana yapamadığım şeylerin,yapabileceklerimin öününe geçmesine izin vermiyorum.Bir sevgili olamıyorum ama,iyi bir dostum,çalışamıyorum ama ,iyi bir öğrenciyim,yürüyemiyorum ama gidebileceğim yere ne kadar zor olsada gidiyorum,sadece keyfim için yaşıyorum.Birde bazı insanların yüzüme işe yaramaz bir kimse der gibi bakışı olmasa, hiç bir sorunum kalmayacak.Aslında bu bile benim için sorun değil fakat karşımdaki insanın düşüncelerindeki pespayelik beni sinirlendiriyor.