Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asansörsüz Muş Devlet Hastanesi'nde rapor için tekerlekli sandalyemle mağdur edildim..? [Hukuk]

pexas

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Asansörsüz Muş Devlet Hastanesi'nde rapor için tekerlekli sandalyemle mağdur edildim..? [Hukuk]

ARKADAŞLAR, BENİM YAŞADIĞIM BİR OLAY... MEDYAYA YANSITTIĞIM GİBİ SİZE DE AKTARIYORUM. FAKAT DEFALARCA YETKİLİLER İLE KONUŞMAMA VE İKİ DEFA MEDYAYA YANSITMAMA RAĞMEN DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK!
HUKUKİ OLARAK NE YAPABİLİRİM? HER RAPOR TALEBİMDE 5 KAT MERDİVENİ İNSANLARIN SIRTINDA ÇIKMAK ZORUNDA OLMAMA HUKUK DUR DİYEMEZ Mİ?

• Asansörsüz hastanede hasta böyle taşınır

Geçirdiği bir trafik kazası neticesinde belden aşağısı felç olan Serdar Arslan adlı vatandaş, rapor almak için gittiği Muş Devlet Hastanesi’nde, asansör olmaması, bu skandal görüntülerin ortaya çıkmasına yol açtı.

0260956c779f4b5dc0f225cdef27669f.jpg

Omirilik felci nedeniyle tekerlekli sandalyeye bağlanan Serdar Arslan, sağlık raporu almak için 18 Haziran’da Muş Devlet Hastanesi’ne gitti. Tek tek poliklinik servislerini gezmek zorunda olan Arslan, üç katlı hastanenin birinci katındaki servisleri dolaştıktan sonra asansör olmadığı için üst katlardaki servislere çıkamadı.
    Arslan, çevresindekilerin yardımıyla, doktorlardan, kendisini alt katta muayene etmelerini istedi. Ancak, doktorlar, cihazları alt kata indiremeyeceklerine belirterek, Arslan’ın bu talebine olumsuz yanıt verdi.

Bunun üzerine Arslan, çevresindeki insanlardan yardım istedi. Vatandaşların yardımıyla önce ikinci kata göz polikliniğine daha sonra da üçüncü kattaki KBB servisine çıkarıldı.

Serdar Arslan, hastanenin içinde katları dolaşırken bu skandal görüntüler ortaya çıktı. Hastanede asansör olmadığı için yoğun bakım hastalarının da aynı şekilde sedyeyle vatandaşlar ve hastane görevlileri tarafından merdivenlerden üst katlara çıkarılıp indirildiği belirtildi.
    Muş’ta hükümet konağı dahil hemen hemen hiçbir resmi kurum ve kuruluşta asansör bulunmadığına dikkat çeken Serdar Arslan, “Bu binalar yapılırken, özürlüler dikkate alınmamış. Yüzlerce hatta binlerce özürlü hiçbir kamu kurumunda bir sorununu çözemiyor” diye duruma tepki gösterdi.

merdiven inip çıkan tekerlrkli sandalye

1453 yılında gemileri karadan yürüten bir ülkeye bu yakışmıyor.Ya poliklinikler aşağı indirilir veya bir asansör ilave edilir.sayın başhekim bu işe el at bizi de bilgilendir.

Üst Alt