Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asgari ücretten erken yaşlılık emeklisi olan var mı? Ne kadar maaş bağlanıyor?

vagaslı

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Tamamı askeri ücretten ödenmiş roporu olup vergi indirimi olan erken yaşlılık emekli olan var mı?ve ne maaş bağlandı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Şuraya inceleyebilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

Ben asgari ücretle yatan primlerle malulen emekli oldum (2002 Aralık). Şu anda 700 tl'ye yakın bir maaş alıyorum.

Ama bu sana emsal olur mu bilemiyorum. Çünkü 5510 sayılı yasadan sonra hesaplamalar baya düştü. Eskiden asgari ücretle emekli olanlar asgari ücretten daha yüksek bir emekli maaşı alıyorlardı. Sanırım artık bu mümkün değil.

bugün için en düşük emekli maaşı(yeni gelen zamla beraber-%1.83 ilaveli) 632 tl.dir..

Ya 1.83 deme banaaa :)
Açıklandığı tarihten bu yana ne zaman 1.83 rakamını görsem sinirimden gülüyorum.
Çoook şey söylenir de hem yeri değil hep ''biiiipp'' li sözler olur genelde.

Üst Alt