Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı dikkat dağınıklığı durumu yaşayan var mı?

ChuzTR

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba, size durumumdan bahsedeyim, bir işe odaklanmaya çalışırken dikkatim yoğun bir şekilde dağılıyor, ders çalışıyorum örneğin, fakat beynimde aynı zamanda bir sürü şey düşünüyorum, odaklanma problemi yaşıyorum, insanlarla iletişim kurarken zorlanıyorum,heyecanlanıyorum , panikleyip titremeye başladığım bile oluyor, hayatı sık sık sorguluyorum karamsarlığa düşüyorum, ama tabi ki en büyük problemim beynimin içinde ki yoğunluk, bir işe odaklanırken arkada bir sürü şey düşünüyorum,

aynı durumu yaşayan, tanı teşhis koyduran var mıdır ?
Cerrahpaşa psikiyatri bölümüne randevu almayı düşünüyorum.

Psikiyatriden korkum beni ilaca boğması, çoğu ilacın insanı aptal ettiği uyku getirdiği söylentisi..

Çok geçmiş olsun.12 yaşındaki oğlumda yüksek diikat eksikliği var.Sizi anlayabiliyorom.Özellikle ders konusunda çok büyük sorulanrımiz var.Defterler,notlar hep eksik.Okula sanki hiç gitmiyor gibi herşeyi çok çabuk unutuyor.Birçok kez eşyalarini katbetti.Yaklaşık 5 yıldir ritalin ve conterta hapı verilmekte.Maalesef çok bir farklılıkta gözükmemekte.

İlaçları bırakın omega 3 6 ve 9 verin ve kullanın ilaçlardan çok daha iyidir

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ChuzTR

Özellikle omega 3 beyni beslediği için faydasını kesinlikle görürsünüz, almak isterseniz yardımcı olabilirim.

ChuzTR

Amway omega 3 var mesela forever living omega 3 var tienste kril yağı var kaliteli yağlardır

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt