Selamlar. Yaşım 30. Geçen sene evlendim arkadaşlar. Şuan 2 aylik oğlum var.
Ben çok aşırı sinirleniyorum. Arabada olsun,evde olsun hemen alevleniyorum. Gençlikten beridir bu böyle.
Aslında mükemmeliyetçilik var bende.
İşime hep vaktinden önce giderim, herşeyi dört dörtlük yaparım. Ama karşımda ki aynısını yapmazsa sinirleniyorum.
Aile hayatına gelince de biz beraber oturuyoruz. Annem babam ve eşim.
İlk zamanlar iyiydi fakat şuan sıkıntılar çıkıyor. Evde işi kim yapacak , kim yemek yapacak vs
Bende iki arada bir derede kalıyorum. Yani annem ile eşim arasında.
Ayrı ev tutsam asgarî ücret ile çok zor.
Bende sinirleniyorum eşime bir kaç kez vurdum. Dayak şeklinde değil ama tokat falan attım. Sinirlenince kendimden geçiyorum.
Sonrada çok pişman oluyorum. Ağlıyorum.
Ve işin ilginç yanı kavgadan sonra hiçbir şey olmamış gibi çarşıya gidip yemek yiyebiliyorum! Nasıl böyle oluyor anlamıyorum.
Aslında kötü biri değilim. İnsanlara maddi manevi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Biraz karışık oldu ama!
Sinirlenince takıntı başlıyor sonra bende. Ard arda sayılar sayıyorum,istemeden şarkı söylüyorum içimden.
Zaten takıntım için Dr gitmiştim çok önceden. Lustral special vermişti. 1 ay olmadan kaldırdım attım hapı.
Şuan gitsem hangi birini anlatacağım doktora?
Benim sorunum ne acaba ?
Gerçekten şu aralar herşeyden soğudum. Zerre huzurum yok.
En çokta evlendiğime pişmanım .
Kafalar uyuşmuyor.
Bilmiyorum ne olacak. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Ben çok aşırı sinirleniyorum. Arabada olsun,evde olsun hemen alevleniyorum. Gençlikten beridir bu böyle.
Aslında mükemmeliyetçilik var bende.
İşime hep vaktinden önce giderim, herşeyi dört dörtlük yaparım. Ama karşımda ki aynısını yapmazsa sinirleniyorum.
Aile hayatına gelince de biz beraber oturuyoruz. Annem babam ve eşim.
İlk zamanlar iyiydi fakat şuan sıkıntılar çıkıyor. Evde işi kim yapacak , kim yemek yapacak vs
Bende iki arada bir derede kalıyorum. Yani annem ile eşim arasında.
Ayrı ev tutsam asgarî ücret ile çok zor.
Bende sinirleniyorum eşime bir kaç kez vurdum. Dayak şeklinde değil ama tokat falan attım. Sinirlenince kendimden geçiyorum.
Sonrada çok pişman oluyorum. Ağlıyorum.
Ve işin ilginç yanı kavgadan sonra hiçbir şey olmamış gibi çarşıya gidip yemek yiyebiliyorum! Nasıl böyle oluyor anlamıyorum.
Aslında kötü biri değilim. İnsanlara maddi manevi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Biraz karışık oldu ama!
Sinirlenince takıntı başlıyor sonra bende. Ard arda sayılar sayıyorum,istemeden şarkı söylüyorum içimden.
Zaten takıntım için Dr gitmiştim çok önceden. Lustral special vermişti. 1 ay olmadan kaldırdım attım hapı.
Şuan gitsem hangi birini anlatacağım doktora?
Benim sorunum ne acaba ?
Gerçekten şu aralar herşeyden soğudum. Zerre huzurum yok.
En çokta evlendiğime pişmanım .
Kafalar uyuşmuyor.
Bilmiyorum ne olacak. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.