Ben 2020 yılında 40 gün askerlik sürem kaldığında firar ettim 02.08.2023 tarihinde teslim oldum beni bugün hastaneye çıkarttılar doktor a durumu anlattım bana dediki kıta kanaat formu ile gelmen lazım öyle çürük verebilirim yanımdaki komutan bölük komutanını aradi durumu anlattı ben yanımdaki komutana dedim tugaya dönmek istemiyorum tekrar doktorun yanina girdik doktora da söyledim doktor dedi seni yatıralım dedim tamam yatırın doktor birini aradi yer olmadığı söyledi hastanede ve yatmadim doktor dedi istiyorsan sana 15 gün hava degisimi vereyim evine git perşembe gunu gel kıta kanaat formu ve aldığın hava degisimi belgelerin ile tamamdir dedim bana 20+15 2 hava degisimi aldim birliğe dönmeden hastaneye yatsam ailem ile gidip durumu izah etsek nasıl OLUR RDM DOKTORU DIYOR SENDE bir şey yok askerlik yapabilirsin.
Ekleme: komutanlar kıta anket formuna yazdığı şeyler disiplin zayıf üst sohbet zayıf hep olumsuz yazmışlar
OğuzHan112 abi bi akıl verirmisin
Ekleme: komutanlar kıta anket formuna yazdığı şeyler disiplin zayıf üst sohbet zayıf hep olumsuz yazmışlar
OğuzHan112 abi bi akıl verirmisin