Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerdeyim. Çürük alırsam memurluğum zarar görür mü?

Mardinasker

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben memur olarak çalışıyorum memurluğumu askıya alıp birliğime teslim oldum 10 gün acemilik yapıp sonra rdmye gittim beni hastaneye sevk ettiler komutanlarım askerlik yapamaz dediler doktor bana 21 gün hava değişimi verdi şuan memlekete gidiyorum lakin uyum bozukluğu sorunu ile çürük alırsam memurluğuma sıkıntı yaratırmı çünkü benden tekrar memurluğum devam etmesi için askerlik terhis kağıdımı dilekçe ile yollayın dediler.6 ay değilde daha erken gidersem şüphelenip işime son verirlermi. Bilgisi olan nereden emin olduğunu söylerse çok iyi olur arkadaşlar gerçekten kafayı yemek üzereyim.2.girişimde düşüncen değişmez ise gel çürük raporunu veririz dediler.

Memurum sıkıntı yaratırmı.

hiç bir sorun olmaz kardeşim ben 10 yıldır memurum.

alakası yok. bir şey olmaz. içiniz rahat olsun

DJ_BORAN

Kurumdan kuruma degişmiyormu kolluk kuvvetlerinde olursan nasil olur

19 da teslim olucam çürük alıcam inşallah tuvaletini yapamayan kendini geliştirmemiş komutan ve askerlerin hizmetçiliği kabul etmediğim için uyum bozukluğu verecekler alırsam yazarım meb de memurum

Uyum bozukluğu çürük asker memur

Merhaba arkadaşlar memurum işimi dondurup. Askere gittim 10 gün askerlik yaptım 11. Gün komutanımın hakaretlerine dayanamayıp eğitimli bir birey olarak karşı geldim geri hizmet için gelmedim akıl sağlığımı sizin yüzünüzden kaybedemem falan diyip askerlik yapmak istemediğimi söyledim.sonra komutanımın yanına inip yapmayacağım dedim beş rdm ye yolladı beni vazgeçirmeye çalıştı memur olamassın falan herkes yapıyor yap askerliği dedi bende uyku sorunum başladı yemeklerini yemiyorum. Akıl sağlıgımı kaybetmek istemiyorum diyerek sevk istedim hastaneye gidince Psikolağa akıl sağlığımın yerinde olduğunu zorla yapmak istemediğimi yoksa firar veya kavga çıkartacagımı söyledim bana bir ay hava değişimi verdi gel belki sinriin geçer yapmak istersin dedi hava değişimi bitti ekonomik durumdan zorlandım usta birliğime geötim ordaki komutanım beni yanına çağırdı ve askerlik yapmayacagımı eğer zorla yaptırırlarsa problemler çıkacağını anlattım bana bir hafta otel gibi kullan seni yolkuyucaz dediler perşembe gününe heyete çıktım heyet sorunun ne dedi uyku ekonomik ve yemek yemiyorum strese giridm uyum sağlamıyorum verilen hiç bir görebvi yapmıyorum ben askerliğe tır boşaltmak için amelelik yapmak için gelmedim dedim ve heyet hemen uyum bozuklugu verip bir gün sonra serbest çıkışla yolladı toplamda 18 gün askerlik yaptım.memurluga sıkıntısı yok eğer kendinxii deliliğe verirseniz problem olur.akıllıca yapmayacagım diyin olay öıkartmayın bizim askeriye çok kötü idi taburda 100 askerdik ve hep ayak işlerini yapıyorduk. 4 kişi aldık sorunu olan yazdın cevap yazarım altına.ama asker olamıyorsunuz haberiniz olsun.

Merhaba hocam, 10 gün acemilik yapıp usta birliğine nasıl geçtiniz, hava değişimi askerlikten mi sayıldı?Acemilik yaptığınız yerde usta olarak mı kaldınız? Bu bilgileri paylaşırsanız bizim içinde fikir olur şimdiden teşekkürler

Ben şizofreni raporumu saklayıp kendi rızam ile kısa dönem askerlik yaptım Usta birliğine geçince 3 ay hava değişimi verdiler. Bunun akabinde çürük raporu aldım. Memurlukta hiçbir sıkıntı çıkartmadı

perseküsyon

Hocam bende de yaygın anksiyete bozukluğu var ilaç tedavisi görüyorum benim durumum askerlik ertelemeye müsait midir sizin bilginiz varmı acaba?

cem_beyy

Askerlik muayenesinde intihara eğilimli olduğunu söylersin. O zaman büyük ihtimalle kışlaya hiç gitmeden çürük raporu verirler.

10 gün acemilik yaptım sonra hava değişimi sonra ustaya geçtim aynı birliğimde ben deli veya intahar demedim askerlik yapmak istemiyorum dedim hiç bir görevi yapmadım kimselerede bulaşmadım saygılı bir şekilde uyum sağlayamam dedim verdiler.diğer arkadaşlarımda başka yerlerden aldı

Üst Alt