Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. İstanbul GATA'ya sevk edilmek soruna yol açar mı?

Toretto

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Merhaba [/FONT]

[FONT=sans-serif]ben askerde etimesgut askeri hava hastanesinde bel kaymasından ameliyat oldum doktorum askerliğimi bitireceğini(elverişsizdir raporu vericeğimni söyledi) çift taraflı toplamda 6 tane vida takıldı 45 gün hava değişimi verildi[/FONT]
[FONT=sans-serif]ilk önce doktorumuz hava değişiminden sonra Ankara'ya tekrar geliceğimizi çürük raporu alıcağımızı söyledi fakat istanbulda yaşıyorum ikametgahım burda olduğu için askerlik şubesi beni istanbul Gatadaki beyin cerrahine sevk ediceklerini söyledi [/FONT]
[FONT=sans-serif]durumu doktorumla konuştuğumda İstanbul'daki Gatadan sevk alabilirsin merak etme dedi [/FONT]
[FONT=sans-serif]fakat sizce bundan sonraki süreç nasıl ilerler[/FONT]

[FONT=sans-serif]istanbul gatadan da raporu kesin alırmıyım gatadan çürük almak çok zor diyolar gerçi şuan hiçbir işimi kndim dahi yapamıyorum eğilemiyorum uzun süre oturamıyorum ayakta duramıyorum fakat Gata'nın bu ameliyatan sonra beni birliğime gönderme ihtimali var mı yoksa doktorumun dediği gibi direk uğraşmadan istanbul Gata'ndan ameliyat olduğum askeri hava hastanesine uğraştırmadan direk sevk ederler mi ?[/FONT]

Bence bir sorun olmadan muafiyet raporu alırsın. Merak etme...

Teşekkür ederim ama muafiyet olrak bahsettiğiniz askeriye elverişsiz raporu değil mi ? Çnkü çift taraflı ameliyatlar ister bel kayması Yada fıtık olsun çift taraflı olduğu işin askeri hava Hastanesi'de elverişşsiz raporu aldılar bende ameliyat olduğum hastenede bu raporu alıcağımdan emin çnkü doktor kendi ağzınla söylüyor bu durumu fakat şimdi ameliyatı Ankara'da olmama rağmen askerlik şubesi ikametgahım istanbulda olduğu için istanbul gataya sevk ediceğini söyledi Gata'da bu raporu almak zor diyo okudum hep internet doktoruna konuştuğumda gatadan buraya sevk isticeksin dedi Gata'da yapıcalacak işlemden biraz tereddüt ettim uğraştırmadan direk Ankara'ya ameliyat olduğum askeri hastaneye inş uğraştırmadan sevkimi alabilirim bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

askeri hastanede heyet tarafından verilen ön rapor sonucu kati raporda değişir mi ?

askeri hastanede heyet tarafından verilen ön rapor sonucu kati raporda değişir mi ?

Üst Alt