Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerliğimi ilk sigortalılık öncesi yaptım. Borlaçma yaparsam emekliliği öne çeker mi?

duro3535

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Merhaba, 04.09.2008 tarihinde sigorta girişim var. 2021 tarihinde tip1 diyabet ve hipotiroididen %43 engelli raporum var. Askerliği 2006 da yaptım sigorta girişim daha sonra oldu, 170 İ aradım ve askerlik ödemesi yaparsam sigorta giriş tarihinin askerlik tarihine geri çekileceğini söyledi. Bu durum doğru mudur ve nereden bu konu ile ilgili başvuru yaparım cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

Askerliği kac ay yaptıysanız siğorta tarihinden geriye sayacaksın örnek 12 ay diyelim siğorta tarihin günü gününe 12 ay geri çeker

@duro3535,

Borçlanılan askerlik süresi kadar geri gider sigorta başlangıç. tarihi ve emeklilikte o tarih dikkate alınır. YAni siz 1 Ekim 2008 öncesine gidersiniz ve emekliliğiniz aşağıdaki tabloya tabi olur. Sakatlık Oranı Cetveli'ne göre rapor ve ona istinaden de vergi indirim hakkı kazanıp sigortalılık süresi ve primi tamamladığınızda erken Yaşlılık emekliliğine başvurabilirsiniz

2008_oncesi.PNG

Üst Alt