Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik borçlanmasının emekli maaşına etkisi var mıdır?

taneldef

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler,erken emekli olma durumundaki kişi askerlik borçlanmasını ödese emekli maaşına etkisi olurmu?

çok fazla fark olmaz.. eger askerden önce çalışmışlığınız varsa prim ihtiyacınız yoksa tavsiye etmem.

askerden önce çalışmışlığım var,prim ihtiyacım fazla yok eğer maaşta değecek bir artış olursa yatırayım diye düşünmüştüm,kalkıpta 10lira 20lira artcaksa bence değmez.ilginiz için teşekkür ederim.

Eğer prim gününe ihtiyacınız yoksa, şu anda primleriniz asgari ücretin üzerinde yatıyorsa askerlik borçlanmasını tavsiye etmem. Ben zamanında iş yerinde çıkarmalar oluyordu ne olur ne olmaz diye askerlik borçlanması yapıp ödedim.
Primlerim maşıma göre yatıyordu, işten çıkarmada olmadı çok şükür günümü tamamlayıp emekli oldum ama emekli olduktan iki ay sonra maaşımda 20 TL düşüş oldu. Sigorta müdürlüğüne gidip sorduğumda ise askerlik borçlanmasına ait primleri daha sonra hesaba katmışlar ve yeniden maaş hesaplaması yapılmış askerlik borçlanmasıda asgari primden ödendiğinden maaşda düşüş oldu yani maaşımız artar diye düşünürken maaşta düşüş oldu birde o kadar prim yatırdık boşu boşuna ama sağlık olsun ne yapalım bunada şükür...

Prim gününe ihtiyaç yoksa, kesinlikle askerlik borçlanmasına gerk yok.

Üst Alt