Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik muafiyete ilişkin onayın henüz gerçekleşmemesi işe girmeme engel olur mu?

maküla

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, 1 ay önce kurul kararı ile askerlikten muaf tutuldum, e-devlette onay bekleme ask. elverişli değildir yazıyor üstünde de kişinin askerlik yükümlülüğü bulunmamaktadır yazıyor şu an bir işe girebiliyor muyum bunda bir sıkıntı çıkar mı ? Onay işlemi kati rapor oluyor sanırım ne kadar sürede çıkar ve bi sorun olur mu ? şimdiden teşekkürederim.

maküla

O ay islemj yaklasik 1 seneye kadat uzuyor dediler banada bende 4 aydir bekliyorum ama tik yok [emoji4]cikti aldiysankz askerlikten mhafiyet diye sorun olmaz sanirim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun olmaz. muaf olduysan iş bitti. gerisi seninle ilgili değil. rapor onaylanır ve as elv değildir yazısı gelir. eve de ask şubesinden sonuç gelir.

maküla eğer hastane tsk yönetmenliğini göre muaf verdiyse
bir sorun çıkmaz rapor onayını bende bekliyorum
1 yıl olcak nerdeyse en erken 6 ayda geliyor cevap
beklemenin bir anlamı yok

umut2135

cevabınızz içinm teşekkür edeim evet hastalığım tsk yönetmeliğine göre askerliğüe elverişli değil. yönetmeliğe göre karar gerekli kodf yazılarak verildi

Üst Alt