Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olduğum sistemde ne zaman görünür?

ahmetsevgi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba bende temmuzun sonlarına doğru barışta ve seferde askerliğe elverişli değildir raporu aldım. ancak ekimin sonuna kadar tecilli görünüyor ön rapor yanımda sisteme muaf olduğum ne zaman görünür bilgisi olan varmı yada kati raporun onaylanmama gibi bir durumu olabilir mi acaba bana bilgi veren olursa çok mutlu olurum teşekkür ederim

Onaylanır mrak etmeyin, sisteme düşer sabırlı olun...

askerlik e devlette muaf

mrb bu sene ocak ayında askerlikten muaf belgesi aldım piskoljiden ve eve döndüm ancak geçen baktığımda e devlette 11. ay 17 ye kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyordu gidip askerlik şubesine sordum sorun yok dedi pek ilgilenmedi düzelir diye bekledim ayın 17 sinden sonra bu sefer tekrar tarih yazdı 2022.02.17 şubat 17 ye kadar ilişiği yoktura dönüştü sizce bir sıkıntı mı bişey anlamadım yardımcı olablir misiniz

Üst Alt