Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama beklerken MEB onaylı sertifika almaya ne dersiniz?

BuROCKY

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar EKPSS atamalarını bekleyenlere bir tavsiyem MEK kursları biliyosunuz devamlı gelen arkadaşlara aylık 60-70 tl civar geldiği sürece ücret ödüyor ve meslek eğitimi veriyolar ve bu kurslarda sadece ders veriyolar. Kurs bitincede MEB onaylı belge veriyolar bu belgeler de İşkur ve Merkezi atamalarda işimize yarıyor. Bu nedenle Benimle aynı düşüncede olan arkadaşlar varsa birlikte ANKARA da bulunan arkadaşlarla derslere katılabiliriz.
Aynı fikirde olanlar bu gönderi altında yada mesaj ile bana ulaşabilirler.

Kurslar kaç ay sürüyor önemli olan o?
Kurs bitmediği sürece ayrılamazsın diye biliyorum.

Hayır istediğin zaman ayrılıyosun olurda bir atama durumu olursa çeker gideri [emoji3] İşkur üzerinden söylenen orijinal yazı şu şekilde
"Kursa devam zorunludur. Ancak, Kurumun kabul edebileceği mazeretiniz olursa kurs süresinin 1/10'unu aşmamak üzere mazeret izni ve en fazla 5 günlük sağlık izni kullanabilirsiniz. Bu sürenin aşımı halinde, kursla ilişiğiniz kesilir."

[FONT=sans-serif]Birde kurs süresi 2 ay filan sürüyor haftada 4 gün yada 5-6 gün olanlar var. Hangisi uyarsa amaç sertifika[/FONT]

İki kursa katıldığım için biliyorum ama mek kurslarına katılmadım.
Ve ayda 60 70 lira az gibi

Selam kardeş bu harika olur müthiş sinerji için teşekkürler.
İstanbulda mek almayı düşünenler bana yazın..

Hocam yanlış anladınız aylık değil Günlük geldiğiniz gün başına bu fiyat ödeniyor size Şimdi bir daha düşünün

Rica ederim. Bizlerin sağlık durumu göz önünde bulundurulursa bu kurslar bize maddi manevi bir destek niteliğinde

Üst Alt