Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama sonrası ortaya çıkan rahatısızlıklarım öğretmen olarak atanmama mani olur mu?

clementine35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Nasip olursa 1 Eylül'de öğretmen olarak atanıyorum ancak günlerdir kafamı kurcalayan bir soru var.
Atama için gerekli olan raporu nasıl olsa 6 ay geçerli diyerek haziran ayinda aldım.Raporda herhangi bir hastalık vs ibaresi yok çünkü o dönem hiçbir sorunum yoktu. Ancak raporu aldiktan bir ay sonra ağız içinde geçmeyen yanmalar nedeniyle nöroloji nöropati ve kraniyal sinir yaralanması teşhisi koydu.ilac olarakta yeşil receteli bir ilac baslatti.
Sizlere sormak istediğim, sağlık kurulu raporunda bu hastalık ve ilaçlar geçmiyor çünkü raporu aldıktan sonra bu hastalıklarım çıktı.
Mevcut raporu kullansam bir sorun olur mu yoksa raporu bu hastaliklari ekletmeli miyim?
Nöropatik agridan atamam iptal olur mu?

clementine35

Mesleği yapmaya mani olmadığı sürece rapor ya da kullandığınız ilaçlar atanmanıza mani olmaz.

Cevabınız için teşekkür ederim ,peki raporu yeniletmeli miyim?
Hastaneyi aradığımda durumunuzda değişiklik olmuş tekrar heyete girmelisiniz ve yeniden 200 lira vermelisiniz diyor. OturanBoğa

Sanırım yanlış anlaşıldım. Henüz atanmadım ancak 1 Eylül'de yapilacak olan atamadan kesin olarak atanıyorum.Atamlardabistenilen belgeler arasında sağlık raporu da var ve bu yüzden rapor isini haziranda hallettim. O tarihte herhangi bir rahatsızlığım yoktu. Ancak raporu aldıktan bir 1 ay sonra nöropati teşhisi konuldu ve yesil reçeteli ilaç başlatıldı. Haliyle bu durumum rapor sonrası olduğu için hastalığım raporda geçmiyor.
1 Eylül'de ki evrak tesliminde raporu yeniletip hastalığımı ekleterek mi vermeliyim yoksa olduğu haliyle mi?
Kusura bakmayin cok takintili biriyim.

Aldığınız mevcut rapor da ki rahatsızlığınız neyse onu dikkatte alır kurum. Nöropati için raporu yeniletmenize gerek yok süreli ise raporun kontrol için gidince sonradan çıkan rahatsızlığı söylersin. Öğretmen olunca kurum zaten mevcut durumunuza göre görevlendirme yapar. Önce bir atanın 👍

Önce atamanız olsun neden acele ediyorsunuz. Öğretmenlik yapmanıza bir engel var ise başka yerlerde değerlendirilirsiniz. Yeter ki işe başlayın.

Üst Alt