Arkadaşlar çok güzel bir konu açmışsınız Bu konuyu daha önce değişik başlıklarda tartışmaya açtım ,sadece mulafet aldım bu sıkıntılı bir duru mesala başlıklardan birinde alıntı bir yazı
ÖMSS soruları özür gurubu ve öğrenim durumuna göreydi. Atamalar neye göre olacak?
ARKDAŞLAR . Benim bu başlığı esas açma sebebim ÖZKAN abi bir kaç yazın da okuduğum kadarıyla atamalar sıralamaya göre olacak.
ÖZKAN Abi özellikle ; Senin sözlerin den hiç şüpem yok ,atamala ,gidişata bakılırsa , öğrenim gurupları ve sıralamaya göre olacak.
Abi tercih yapılırken Galiba bir kaç bon servis ve sertifika da istenecek....
Benim Özürlü arkadaşlarıma anlatmak istediğim Konu , Farzedelim yarın bir devlet kurumuna atandınız ..........
Kimse bizi ATADIĞIMIZ kurum kapısında davul zurnayla karşılamayacak........
Arkadaşlar eğer sn fatma şahinin hanımın çabaları ve diğer emeği geçen insanların gayreti olmasaydı kamu kuruluşları pekte özürlü çalıştırmaya hevesli diğildi ........
Sn Bakanımız fatma şahin ne diyor? cumhuriyet tarihinde bizim dönemiz kadar özürlü istihdamı ,yapılmadı !!!
Arkadaşlar Bir sorunda merkezi atmayla ilgili
Atandığımız kurumda sizi , beş kişiden oluşan bir heyet , bekliyor . Bu he heyet neyi değerlendirecek ?
Genel evrak konturolümü yada başka şartlarmı değerledirecek ...........
Mesala özür gurubu gibi ........
Ömss Yönetmeliğinde de onlarca madde de özürlülerin özür guruplarına göre atanacağına dair içerikte ...
Atama yönetmelik dışında olursa bu da ayrı bir sorun teşkil eder !!!!
Bu yönetmelik resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe girdi......
Arkadaşlar Yönetmeliği açın iyice İNCELEYİN ...
Arkadaşlar 5 kişilik değerlendirme heyetin , yetkilerine bir bakın
Heyet yönetmeliği uygularsa ,sizi özür durumunuzdan dolyı atamaya bilir .........
Fakat merkezi atmada özür gurupları ayrışmıyacak deniyor
sizlere yönetmelikten kısa bir alıntı ......
Bu komisyon, atanmak üzere bildirilen adayları, aranılan nitelikler yönünden inceleyerek,
nitelikleri uyanların atamalarının yapılmasını teklif eder