Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atandıktan sonra kurum yeni engelli raporu istiyor mu?
@OğuzHan112,
Benim rapor 10 yaşındayken aldım süresiz ve doğuştan işitme engelliyim. Şimdi 21 yaşındayım erişkin raporum yok fakat bu ay erişkin engelli raporu aldım diyelim sonra kuruma atandım kurum yine yenisi erişkin raporu talep ederse, yeni rapor alabilmem için bi süre beklemem gerekiyor yenileme süresi gibi... Bu sıkıntı olacak sanırım
Benim raporum süreli fakat erişkin değil 10 yaşındayken almıştım eğer bu ay raporumu yeniledikten sonra kurum yine yeni rapor talep ederse yenileyemem diye endişeleniyorum. çünkü 6 ay bekleme süresi var. Ben şöyle yapacağım atandıktan sonra kurum benden talep etmesini bekleyeceğim hatta raporum eski olduğu için e-devlette gözükmüyor. e nabızda rapor numarası yazıyor ama rapor görüntülenmiyor. Güvenlik ve arşiv soruşturmasında sistemde kayıtlı engelli raporum gözükmediği için olumsuz çıkar mı?