Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz, Astım, el 3 parmak sakat. Engelli maaşı vb. haklarım var mı?

Gencoglu1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben atipik psikoz hastasıyım astım ve şal el 3 parmak iş kazası sonucu sakat kaldı 100/70 raporum vardı çalışmak istediğini söyledim lakin çalışamıyorum o yüzden raporum 100/57 oranında kaldı kendimi sağlam görüyorum ama değilim bu rapor 5senelik süresi ne yapabilirim

Gencoglu
gelır şartın tutarsa 2022 maaşı alabilirsin.2022 bağlanırsada elektrık indirimiden -destegınden faydalanırsın.internet indiriminden faydalnırsın faturalı ıse mobıl(cep)tel indiriminden faydalanabılın.internet ve tellerde tarıfe fıyatından % 25 daha az ödeme yaparsın.elektrık destegı için sitedekı sosyal yardımlar bölümüne bakabilirsin.ulaşım indiriminden faydalanın .ıkamet ettıgn yerdekı beledıye uyguluyosa su indirimi alırsın

Üst Alt