Günde 6 tane ilac iciyorum, bir de aylik ignem var. Buna ragmen ruh halim stabil degil. Anksiyete de yasiyorum ustune ustluk. Yuruyen merdivenden ya da merdiven inerken korkuyorum. Insanlarla konusurken geriliyorum. Gelecek kaygim var. Var Allah var. Bazen mutluyum, her sey guzel, her sey yolunda, gelecek planlari yapiyorum. Bazen de depresifim, degersiz ve sevilmiyor hissediyorum, banyo yapacak, hazirlanip disari cikacak enerjiyi bulamiyorum kendimde.
Tani atipik psikoz ama ek olarak bipolar ve anksiyete bozuklugundan da supheleniyorum. Atipik psikozlular, sizde boyle bir durum var mi? Bipolar gibi duygu gecisleri ve anksiyete? Ki bu duygu gecisleri 3-4 haftalik arayla yasadigim bir durum. Doktor en son Lityum deneyebiliriz dedi, ben de Bipolar'dan daha cok suphelendim.
Tani atipik psikoz ama ek olarak bipolar ve anksiyete bozuklugundan da supheleniyorum. Atipik psikozlular, sizde boyle bir durum var mi? Bipolar gibi duygu gecisleri ve anksiyete? Ki bu duygu gecisleri 3-4 haftalik arayla yasadigim bir durum. Doktor en son Lityum deneyebiliriz dedi, ben de Bipolar'dan daha cok suphelendim.