Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avukatım benden fazla para almış!?

Kğan19.

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2017 yılında trafik kazası geçirdim %50 engel oranı ile avukat 304 bin aldığımızı %10+kdv sini düşerek 268 bin TL yi hesabıma yatıracağına dair ibraname yolladı bizde kabul ettik davaya gitmedik ancak geçen hafta öğrendik ki 330 bin TL alınmış aradığımızda 26 bini benim kalanı sizin dedi 1.5 sene sonra öğrendik bunu sizce bu işte aksi bir durum var mı dosya masrafı bu kadar tutuyor mu bize neden bildirmedi ne yapmamız gerekiyor

Kğan19.
Dosya masrafı değil avukatlık ücreti.
Bunu önceden konuşup belli bir yüzdede karar vermeniz gerekiyordu.
Bunu yapmayınca kafasına göre belirlediği bir rakamı almış.

@Ufukalp
Biz %10 anlaştık onu ödedik ancak sigorta şirketi 330 üst limiti vermiş içinden karşı vekalet ücretini de aldım diyor 26 bin anlaşma yolu ile aldık bide biz tazminatı

Kğan19.

Uyap vatandaş portalindan ıcra dosyanı atarsan ne kadar aldığını açıklarım. Belge olmadan yorum yapılmaz.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuala Lumpur

Anlaşma yolu ile aldı avukat icra dosyası var mıdır bilmiyorum sigorta tarafından 330 bin yatırıldığını öğrendim

Adıma açılmış herhangi bir dosya ve dava yok avukat bana 304 bin yattığını söyledi %10+kdv aldı ben 330 bin yattığını şimdi öğrendim sorduğum da 26 bini karşı vekalet ücreti olarak aldığını söyledi herhangi bir belgede göndermedi sigorta o parayı bana verdi dedi

Kğan19.
avukatın vekalet ücretini almış. Geri kalan kısımdan avukatın %10 almış buraya kadar tamam sen neyi öğrenmek istiyorsun? Hesap doğru avukatına güven.

Son düzenleme:
Kuala Lumpur

Sigorta şirketi ile anlaştığını 304 bin aldığını 330 bin için davaya gitmeyelim dedi. Peki neden 330 bin yattığını söyleyip bunu aldım şunu aldım sana kalan bu demedi de kafasına göre iş yapıyor ben daha yeni öğreniyorum ayrıca bana detaylı Bi ibraname göndermedi yani şu ki ben sigorta şirketinin ona vekalet ücreti ödediğini nerden bilebilirim bana yatan tazminatı kafasına göre kesmiş

Kğan19.

Avukatını ara whatsapp dan sigorta firmasının ödediği belgeyi bana yolla de ama vekalet ücreti ve %10 avukatın alır geri kalan parayı sana yollar. Belgeyi burada paylaş yada iş kazaları trafik kazaları geçiren whatsapp grubumuz var. Telini özelden mesaj at bana gruba ekleyeyim orada sor sorularını herkes aksiyon verir. Bu platform sayfası ölü dönüş yapan tecrübeli kişiler kaçmış bu platformdan

avukatlar avukatlık ücretlerini davalı müşterilerinin yanında belli bir resmi prosüdüre göre almıyorlarmı yaa''size şu kadar para geldi içinden 26 binini ben aldım''nasıl oluyor ya!!??..yapılanan alınan ücretin fatura belgesi tarafların imsazı vs olmuyormu çok ilginç geldi bana açıkçası??

İyi akşamlar avukatım sigorta şirketi ile anlaşma yoluna giderek üst limiti almış 2 yıl önce benim yeni haberim oldu bende 26 bin fazla para almış bunu geri aldım avukata maddi manevi tazminat davası açsam kazanırmıyım

Kğan19.

Avukatınız size fazladan aldığı bu parayı verirken nasıl bir açıklama yaptı, bilerekmi almış, yoksa hesap hatası mı yapmış, paranızı aldığınıza göre
önce avukatı ilgili baroya detaylı bir dilekçe ile şikayet edebilirsiniz
barodan gelecek cevaba göre maddi ve manevi dava açabilirsiniz, ben avukatın baro trafından cezalndırılacağı düşüncesindeyim, dava açmak için acele etmeyin bence,

kazazede

Şu şekilde ben bu durumu yeni öğrendim dosyamı istedim bir ay boyunca göndermedi ihtarname çektim o şekilde gönderdi o 26 bini hiç bir şekilde belgelendirmedi. Şu şekilde söylüyor dava açsa idi karşı vekalet ücreti alacakmış onu almış ama dava açmadığı içi hakkı değil bana gönderdiği ibranameye bile 330 bin değil 304 bin yazmış imzaladım çünkü bilmiyordum yollarkende banka da açıklama kısmına eksik yatan tazminat demiş ama böyle bir şey yok el altından almış ben uyanınca geri ödemek zorun da kaldı

Üst Alt