Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayağıma özel ayakkabı yaptırabilir miyim?

buka_barane

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba ben normal ayakkabı kullanamıyorum ayağmda durmuyor.. acaba ayağma özel ayakkabbı yaptıramazmıyım??

buka_barane

kardeşim bunun için ayakkabı üreten yerlerden birine gidip ayağına göre sipariş ver yaparlar yani yardımcı olurlar sanırım

ben kaç kere özel ayakkabı uaptırdıysam her seferinde hayal kırıkığına uğradım, hiç birini kullanamadım! Ya küçük geldiler ya büyük ya da sıktılar.
Görünümleri de bir o kadar çirkindi..
Memnun kaln biri varsa lütfen tavsiyde bulunsun.

Normal ayakkabida nasil bir sikayetiniz var

Medikal cilere gideceksin onlar tam ayagina gore yapar rahat kullanirsin istanbulda olsan tavsiye edecegim bir yer var.

Özel Ayakabıyı Ortopedikciler Yapiyor Ben de Uzun Zaman Kullandım Gayet Şık Ve Rahatlardı Ayagının Ölcüsünü Kağıt Üzerinde Alıb Veya Alcı ile Ayagınızın Kalıbına Göre Özel Ayakabılar Yapılıyor.

probleminiz neydi polio sekelimi ona gore yapilabilir

Üst Alt