S.a ben 25 yaşındayım benim sol ayağımda femur kırıklığı ve femur eğriliğinden dolayı platin var 35 cm'e yakın . 5 yıldır takılı.şu an iyi ama kırık kaynamış durumda. diğer ayağımdan 1 cm kısa.yürürken aksıyorum, ağrıda yapıor,ayakta fazla duramıyorum. Ayrıca sol bacağimda bu kırıktan dolayı varis oluştu ve baya baya çok ilerledi..
Sol ayağımda ise DVT (derin ven torombozo ) geçirdim. Yani kan pıhtılaşması var. doktora gittim genetik çıktı (mthfr c677 bakımından homozigot) çıktı. amcamda,halamda ve dedemde de aynı hastalık var o yüzden ömür boyu kan sulandırıcı ilaç kullanmam lazım..
Askerliğim tecilli, Askeri hastaneye gitsem Gata' ya askerlikten muaf olabilirmiyim acaba ?
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Sol ayağımda ise DVT (derin ven torombozo ) geçirdim. Yani kan pıhtılaşması var. doktora gittim genetik çıktı (mthfr c677 bakımından homozigot) çıktı. amcamda,halamda ve dedemde de aynı hastalık var o yüzden ömür boyu kan sulandırıcı ilaç kullanmam lazım..
Askerliğim tecilli, Askeri hastaneye gitsem Gata' ya askerlikten muaf olabilirmiyim acaba ?
Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim..