Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak kemiği üzerine ameliyat yapabilecek doktor arıyorum!?

AytenKasap

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
- Benim ayak tabanlarımda nasırlar vardı yere basamaz hale gelmiştim.
- Bir doktora gittim, tarak kemiklerini traşlayacağım, baskı ortadan kalkınca nasırlar da geçecek dedi. Kredi çektik bir dünya masraf yaptık ve ameliyat oldum.
-Ameliyat sonrası nasırlar geçti ama yere yeniden basamaz oldum. Tarak kemiklerim ağrıyor yere basınca. Çivi gibi batıyorlar taban kemiklerim
- Ameliyat eden doktora ayağımı daha kötü ettin deyince yapacak bişey yok, senin ayak yapın bozuk dedi
- Mahkemeye verdim bende doktoru
- Sonra ise doktor doktor gezip rahatsızlığıma çözüm aradım. Hiç bir doktor ameliyat etmedi beni.
- Çıplak ayakla yere basamıyorum. Bu sebeple özel ayakkabı giyiyorum ev içinde bile
- 4 defa engelli raporu için başvuru yaptım çıkan oran %28

- Arkadaşlarım bana yardım edin. Yok mu bildiğiniz iyi ortopedi doktoru. Kemik üzerine ameliyatlar yapan
- Yıllardır çalışamıyorum evdeyim artık psikolojim bozuldu psikolojik ilaçlar kullanmaya başladım
- Nolur bana yol gösterin, doktor önerin Allah rızası için

Koç üniversitesi hastanesinde birçok bölümde SGK geçiyor lütfen arayıp sorun ...çok zor bir durum ama oradaki her doktora güvenebilrisniz

Üst Alt