Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayda birkaç kere kan verip ilaç yazdırıyorum. Bu ilaçları kim verecek?

tek

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
memur olan engellilerin ilaç ihtiyacını bağlı olduğu kurum karşılar diye bi dipnot okumuştum ne anlama geliyo
ben her ay kan verip ilaç yazdırıyorum
süpermarkette işe girsem her ay 1 2 saat izinmi verecekler veya memur olursam bağlı olduğum kurum ilaçları onlarmı temin edecek nedir ???

tek
3 ayda bir ödenen 2022 engelli aylığı alıyormuşsun. bu durumda 60/ c 3 kapsamında GSS'lısın. ilaç ücretlerinin bir kısmı bu sağlık güvencenden karşılanıyor (Genel sağlık sigortanın karşıladığı miktar kadarı).
markette çalışmaya başlarsan veya memur olursan sigortalı olursun ve 2022 aylıgın ve 60/c 3 kapsamındaki Genel sağlık sigortan kesilir. sağlık masrafların bunda da yeni çalışmaya başladığın işte hangi sigorta koluna tabiysen o sigorta kolundan karşılanır.

Kalem

sigorta yaptırmadan bi işte çalışsam gss kesilmez değilmi ama burdada devleti kandırmış oluruz yasaları çiğneyecek bi iş yapmak istemem

Üst Alt