Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık Download'ım 1 Tb diyenler..

(diE)

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
212v98n.jpg

Sanırım biraz fazla bilgisayar basinda vakit geçiriyorum.

1 terabyte'a ulaşmak için biraz daha çalışmalısınız:D. Zira download değeriniz bir terabyte'ın 10'da 1'i kadar:D. Ben 1mbit kullanıyorum, download değerleri aşağıda:D

dlkq.jpg

Görüldüğü gibi gayet istikrarlıyım:D. Ocak ayı bitiminde de hemen hemen benzer bir değer tutturmuş olacağım:D. Bu arada 150gb gibi bir değerin aylık kullanım için çok fazla olduğunu düşünmüyorum.

Bende en fazlasını arıyorum zaten :) 1Tb'tı tutturan varmı diye öyle bir başlık açtım. ama iyisin iyisin masallahın var =) devam TTnet'i sömürmeye =)

Torrent yapıyorum sureklı vaktım yok gercı ama 500 gb tı zorlayabılecek hdd yok su an bende olsa neler yapacamda :)

Torrent yapıyorum sureklı vaktım yok gercı ama 500 gb tı zorlayabılecek hdd yok su an bende olsa neler yapacamda :)

Bende Hepsi var Torrent+ Orbit + downloader bilmem ne alayını kullanıyorum benim bilgisayarım yaklaşık 1 hafta açık kaldı kapatmadım hiç daha yüksek rekorlarımda var ancak kota bilgileri en çok 3 aylık bilgileri görüntülüyor. 24 gün hiç kapamadığımı sürekli download yaptığımı bilirim onu bi gösterebilseydim çok sevinirdim :))) oda bayağı yüksekti :D

Manyakmısınız la siz :)
20 gb geçemiyorum ben yuh size valla :)

Üst Alt