Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayrılmış olan çiftlerin çocuğuna kötü bakan anneye dair ne yapılabilir?

Ahmet_1903

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
9
Merhabalar anne ile baba ayrılmış velayeti babada olan çocuğun 15 günde bir anneye verilmesi ve çocuğu hasta edip tekrar babaya verilmesi her defasında böyle oluyor ihmalkarlık degilmi çocuğa bakamıyor özellikle bu konuda bilgisi olan var mi

Anne neden çocuğa bakamasın? Hasta ediyor derken? Mahkeme bu şekilde uygun görmüştür. çocuk kaç yaşında?

bir gunde kimse kimseyi hasta edemez.. eğer o bir gunde anneye gidip hasta oluyorsa. demekki sizinleyken virüs kapıyor, kuluçka süresi vsss derken anneye kabak patlıyor???? bir gunde kim kimi hasta etmis hocam

Nurtan 4 yaşında zaten hep gidip geldiğinde hasta oluyor avukata söyledim bu hep böyle diye ihmalkarlık degilmi diye yok dedi

Küçük çocuk hasta oluyor bu durumda doktora götürdüm soğuk.almis boğazı şişmiş kulak ağrısı hocam virüs filan alakası yok

Hakan_39 İhmalkarlıktan ziyade içtiği soğuk içecekler, çocuğun kaldığı ortam,ince giymesi, kalın giyinip terlemesi,bağışıklık sisteminin zayıf olması çocukların üşütme payında etkendir.
Annesiyle bu durumu konuşup özen göstermesini isteyebilirsiniz.

yahu virs derken coronadan falan bahsetmiyorum, üsütür, soğuk algınlığı olur grip olur nezle olur,, yani 1 gunde birden olmaz.. avukat bile YOK demis. hala ne kurcalanıyor anlamadım????? Ben eşin yerinde olsam ve bana boyle birseyle gelsen sana karsı adva açar cocuğu elinden alırım :) net..

Basit iftira suçu cezası, 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 267/1). Nitelikli iftira suçu işlenmesi halinde suçun cezası yarı oranında arttırılır. Yani fail, iftira suçunun maddi delillerini de kendisi üretirse suçun basit halinin cezası yarı oranında arttırılacaktır (TCK md. 267/2).

Nurtan çok sağol

Sonuçta iftira etme gibi bir durum yok bunu kendiside biliyor

Hakan_39

yahu geldin burda iftira attın kadına iste. daha neyi tartısıyoruz hocam... aman diyim.

Endereren Babalık iç güdüsüyle yazmış olabilir. 4 yaşındaki çocuk kendini ifade edebilir. Mahkeme de zaten ne uygunsa ona karar vermiş. Bize de aslında fazla söz düşmüyor.

Hakan_39
Kanunlar Herzaman anneden yana
hakim karsında duruma zaten 10 sıfır yenik başlıyorsun
o sebeten dolayı yok hasta oldu yok ıyı bakamıyor yok ac bırakıyor
mahkemede işlemez ama

Tam tersi olsa
Anne senden sikayetci olsa
bir daha o cocugu görmek degil yanına 100 metre yaklasamazsın
Kadın erkek ilişkilerinde herzaman erkek haksızdır
ve mahkemede erkek herzaman 10 sıfır yenik durumda davaya başlar

Gunumuzde parası olan erkekde fas fakir olan erkekde
mahkemeye bosanmaya giderse vay haline diyorum acıyorum hallerine