Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Azrail ve Taksici [Fıkra]

suat06

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]
azrail.png
[/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bir müşteri taksiye el kaldırır.[/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför : Eeee hemşerim kimsin nereye gidersin? [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yolcu: Ben Azrailim, canını almaya geldim. [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför alaycı bir tavırla : Sen mi Azrailsin, yav senin gibi Azrail olurmu hiç? [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yolcu sakin bir tavırla: Sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der... ve ekler [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]- İnanmadın bana öyle mi? [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför : İnanmadım tabii...... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yolcu: O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Ama yolcu ön tarafa oturur... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır..... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför yanındakine : Eee sen kimsin nereye gidersin?.. [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Öndeki: Abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför : Yahu şu arkadaki adam bana Azrailim diyor. Görüyor musun şu herifi. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Hem iyilik ediyoruz, hem de dalga geçiyor zibidi... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Öndeki arkaya bakar, ve -- Abi arkada kimse yok ki... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şöför hışımla arkaya bakar ve: Kör müsün be adam! Arkada oturuyor ya... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Öndeki arkaya bir daha bakar : Abi senin kafan iyi mi yoksa dalga mı geçiyorsun...? [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bu sefer arkadaki söze girer: "Gördün mü? Öndeki beni ne duyabilir nede görebilir!" der şöföre. [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar.... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Arkadaki şöföre: Hadi der, arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan... .. [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]SONRAAAAA .... [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Sonra ne olmuş biliyor musunuz????? [/SIZE][/FONT]​

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar:D[/SIZE][/FONT]​

hahahahahahah:):):) Ne kadar saf insanlarımız varya..:D Ama ben olsam hayatta ön koltuk da oturan kişi gibi ciddi durumazdım gülerdim şöferin renginin attığını görünce...:D

Teşekkürler arkadaşlar... Beğendiğinize sevindim. :)

Üst Alt