Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetim var. Vergi muafiyetli otomobil alabilir miyim?

prefesör

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam, sevgli arkadaşlar. ben foruma yeni üye oldum ve yanlış birşeyler yazarsam şimdeden bütün arkadaşlardan özür dilerim.
gelelim asıl konuya. b sınıfı ehliyetim, gözümden % 57 sakatlık raporum ve % 55 oranında vergi indirim raporum var. yurt içinden veya yurt dışından araba alabilir miyim? alabilirsem nasıl alıcam?
Diğer konuları okudum yurt dışından hibe yönteminden bahsediliyor; bu nasıl oluyor? beni aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Şimdeden bütün arkadaşlara teşekür ederim.

Prefesör (nick yanlış galiba) kardeş.
Görme,işitme kusurları dolayısıyla oluşan engeller ötv muafiyeti kapsamı dışındadır.
ÖTV muafiyetinde amaç toplu ulaşım araçlarından özgürce faydalanamayan bedensel engelli arkadaşlarımıza kendi aracını edinmede kolaylık ve hareket özgürlüğü sağlamaktır.
Şimdi siz de buna birçok arkadaşımız gibi haksızlık demeyin lütfen...

Üst Alt